Kezdődik a középszakasz a juniorbajnokságban

 

Az U14-es bajnokságban az 1?4. helyért küzdenek a csapatok, az első játéknap után a MAC Budapest és a Sportország örülhetett.

U21-es bajnokság

Az U21-es bajnokság középszakasza a héten indul, az A csoportban a Debreceni Hoki Klub a MAC Budapestet fogadja, a B csoportban az UTE a Győrrel csap össze.

Az A csoportban érdekelt MAC Budapest és az Ifj. Ocskay Gábor JA az elmúlt hétvégén sem maradt mérkőzés nélkül, hiszen ? mint arról már beszámoltunk ? az EBYSL négyes döntőjében voltak érdekeltek. Az osztrák juniorliga bajnoki címe a két csapat között dőlt el az utolsó napon. Az elsőn a MAC hosszabbításban 2-1-re nyert az Okanagan HCE ellen, majd másnap az Eishockey Akademie Steiermarkot 5-2-re múlta felül. Utóbbi csapatot a fehérváriak 8-0-ra, előbbit 3-2-re győzték le. A két magyar csapat összecsapásán a MAC már az 5. percben 2-0-ra vezetett, majd a második harmadban megduplázta előnyét. A Fehérvár a harmadik harmadban szépített, az 5-1-es végeredményt a fővárosiak az utolsó percben állították be. Ezzel a MAC Budapest nyerte az idei EBYSL-t.

Eredmények, menetrend. EBYSL.

U18-as bajnokság

Az U18-as bajnokságban jövő hétfőn kezdődik a rájátszás, az UTE a DVTK-val, a Vasas a PHC-val küzd az elődöntőért, ahol a MAC Budapest és az Ifj. Ocskay Gábor JA már biztosította a helyét.

Mindeközben az EBJL-ben lezárultak a Master és a Kvalifikációs csoport küzdelmei. A Master csoportból a MAC Budapest harmadikként, a Fehérvár AV19 negyedikként, a DVTK Jegesmedvék ötödikként biztosította helyét a negyeddöntőben. A héten négy csapat kezdi a küzdelmeket a nyolc közé jutásért, a DHK a Vienna Capitalsszal, a Vasas az UTE-val került párba. A küzdelmek két nyert meccsig tartanak.

Eredmények, menetrend. EBJL.

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokság I. csoportjában három mérkőzést játszottak az elmúlt héten. Kedden a KMH a Vasast fogadta, az angyalföldiek 4-0-s győzelemmel vitték haza a 3 pontot. Pénteken az UTE-hoz a DHK látogatott, a vendégek az első harmadban vezetést szereztek, ezt egészen az 56. percig őrizték. Az 1-1-gyel végződött rendes játékidő után hosszabbításban győztek 2-1-re a debreceniek.

Az UTE két nappal később javított hazai jégen, kétgólos hátrányból fordítva 6-5-re győzték le a lilák a KMH-t.

A bajnokság szerdán folytatódik. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokságban a hét végén elkezdődtek a küzdelmek az 1-4. helyért. Az UTE és a Sportország mérkőzésén utóbbi szerezte meg a vezetést a 13. percben, de a lilák a 26. percben emberelőnyben egyenlítettek, majd néhány perc múlva átvették a vezetést. A Sportország a 47. percben fórban egalizált, aztán 43 másodperccel a vége előtt megszerezte a 3-2-es győzelmet érő találatot.

A MAC Budapest a 8. percben először dupla, majd szimpla emberelőnyben is betalált az Ifj. Ocskay Gábor JA kapujába. A fehérváriak nem sokkal később ugyancsak fórban szépítettek, majd a 21. percben egalizáltak. Sőt a 33. percben át is vették a vezetést, de a MAC még a szünet előtt 3-3-ra módosította az állást. A harmadik harmadban már csak a fővárosiak voltak eredményesek, így végül 4-3-ra nyertek.

Folytatás csütörtökön. Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum