1100. meccsét játszotta Brent Burns

 

A San José játékosa ezzel nyolcadik az aktív hátvédek listáján. Zucker az első góljait szerezte a Pittsburghben.

A Carolina egyoldalú meccsen gyűjtötte be a pontokat a New Jersey ellen. A Hurricanes 1-1 után állva hagyta ellenfelét, egymás után négyet rámolt be, eldöntve a meccset. Martin Necas és Nino Niederreiter egyet-egyet lőtt és előkészített, Petr Mrazek 35-ször védett.

Két késői góllal győzött a Rangers Columbusban. Alig több mint három perccel a befejezés előtt Kreider révén szerzett másodszor vezetést a New York-i csapat, két minutummal később pedig Ryan Strome biztosította be a győzelmet egy üres kapus góllal. A Rangers ebben a szezonban először áll hét győzelemmel az 50%-os mutató felett.

Az egész NHL-t figyelembe véve a Winnipeg volt az utolsó csapat, amely nem szenvedett még vereséget a szezonban úgy, hogy két harmad után nyerésre állt. Ezt a sorozatot törte meg a San José, miután fordítani tudott a befejező játékrészben. A Sharks a hetedik percben Melker Karlsson révén egyenlített, 89 szekundummal később pedig Timo Meier a győztes gólt is megszerezte a jubiláló Burns átadásából.

Könnyed háromgólos győzelmet aratott a Pittsburgh a Montreal felett. Sidney Crosby három gólpasszal jelentkezett, Jason Zucker két góllal, közte a győztes találattal. A Penguins frissen szerzett csatárának ez volt az első két gólja az új klubjában. A sérüléséből felépülő Crosby visszatérése óta 11 mérkőzésen öt gólt lőtt és összesen 17 pontot szerzett.

zucker

NHL, 2020. február 14.:

Winnipeg–San Jose 2-3
G.: Connor, Wheeler ill. Sörensen, Karlsson, Meier

Pittsburgh–Montreal 4-1
G.: Zucker (2), Letang, Aston-Reese ill. Tatar

Columbus–NY Rangers 1-3
G.: Bjorkstrand ill. Bucsnyevics, Kreider, Strome

Carolina–New Jersey 5-2
G.: Niederreiter, Foegele, Szvecsnyikov, Necas, Edmundson ill. Mueller, Anderson

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk