Iafallo-triplával győzött a Los Angeles

 

A Kings csatára a hosszabbításban lőtte a harmadikat. Győzelemmel tért vissza New Jerseybe John Hynes.

Alex Iaffalo volt a Los Angeles nyerőembere Arizonában. A 26 éves balszélső ütötte a meccs első gólját, majd a Coyotes két találata után ő harcolta ki a hosszabbítást három perccel a befejezése előtt. Iaffalo itt azonban nem állt meg, a ráadás 24. másodpercében a harmadik góljával lezárta a mérkőzést. Marcel Dionne, Bryan Smolinski és Michal Handzus után Iaffalo a negyedik játékos a Kings történetében, aki úgy szerzett mesterhármast, hogy a harmadik gólját a hirtelen halálban lőtte.

Egymás után a 12. meccsét vesztette el Carter Hutton, aki legutóbb október 22-én állt győztes meccsen a kapuban, amikor 28 lövést védett a San José ellen. A Buffalo hálóőre a Montreal ellen sem tudta megszakítani a negatív sorozatát még úgy sem, hogy 29 lövést védett a mérkőzésen. A KeyBank Centerben Eichel szerzett vezetést a hazaiaknak, de a Canadiens a második harmad elején három perc alatt fordított Gallagher és Kovalcsuk találataival. A Montreal kevesebb mint két perccel a befejezés előtt Tomas Tatar góljával biztosította be a győzelmet.

Gólzáporos meccsen, büntetőlövésekkel győzött a Nashville a New Jersey otthonában. A mérkőzésen felváltva potyogtak a gólok: a Devilsben a Pavel Zacha, Nyikita Guszev páros, a Predatorsban a Filip Forsberg, Matt Duchene, Roman Josi trió járt az élen a pontszerzésben. 5-5 után jöhettek a rávezetések, ahol már nem volt ilyen kiegyenlített a helyzet: Forsberg és Duchene góljára csak Guszev tudott válaszolni. Roman Josi két gólpasszt adott a meccsen, így 50 találkozó után 51 ponttal áll. A Nashville történetében az 50/50-es mutatót korábban csak a Steve Sullivan, Paul Kariya párosnak sikerült hoznia.

josi

NHL, 2020. január 30.:

Buffalo?Montreal 1-3
G.: Eichel ill. Kovalcsuk, Gallagher, Tatar

New Jersey?Nashville 5-6 b.
G.: Zacha (2), Guszev, Bratt, Hayden ill. Forsberg (2), Ekholm, Bonino, Duchene

Arizona?Los Angeles 2-3 h.
G.: Schmaltz, Dvorak ill. Iafallo (3)

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum