Glen Hanlon visszatér a Jegesmedvékhez

 

A rutinos kanadai szakember az első Extraliga-szezonban már irányította a miskolci együttest.

Akkor a DVTK Jegesmedvék az alapszakaszban a 8. helyen végeztek, majd a playoff-kvalifikációban söpréssel estek ki a MAC Újbudával szemben. Ezt követően Glen Hanlon nem hosszabbította meg a szerződését. Most a szezon végéig írt alá újra, és pénteken tér vissza a csapathoz.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a DVTK Jegesmedvék kispadjára – nyilatkozta Hanlon a hivatalos klubhonlapnak. – Ha csak a szakmai szempontok döntöttek volna, akkor a tavalyi szezon után is maradtam volna Miskolcon. Szükség volt rám otthon, az én döntésem volt, hogy távozom. Most viszont eljött az idő, hogy visszatérjek. A tavalyi alapszakaszunk sikeres volt, a játékosok rengeteget fejlődtek a szlovák ligában, izgalmas hokit játszottunk. Az idei évadban is figyelemmel követtem a csapat teljesítményét. Nagyon motivált vagyok, hiszem, hogy magasabb szintre tudjuk emelni a játékunkat. Tudom, hogy a szurkolók mögöttünk lesznek és támogatnak minket abban, hogy hosszú szezonunk legyen. Alig várom, hogy megérkezzek Miskolcra és megkezdjem a munkát a játékosokkal.”

“Mindenki tudja, hogy már a tavalyi szezon végén is szerettük volna, hogy Glen folytassa nálunk a megkezdett munkát – fogalmazott ugyanott Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke. – Ez sajnos egy családi ok miatt nem jött létre. Ugyan más körülmények között, de örülök, hogy ezúttal sikerült megegyezni vele. Az ő hatalmas szakmai tudása és személyisége garancia arra, hogy a csapatunk tovább fog fejlődni. Úgy gondolom, hatalmas szó, hogy egy ilyen neves szakembert sikerült ismét a magyar hokiba csábítanunk. Hiszek benne, hogy ő a megfelelő személy a céljaink eléréséhez. Nagyon várjuk az újabb közös munkát, ami már pénteken megkezdődik.”

Glen Hanlon a szerdán az ismert körülmények között menesztett Marcel Rodman helyére érkezik. A Magyar Kupa négyes döntőjében a saját közönségük előtt  utolsóként végzett DVTK Jegesmedvék jelenleg a 8. helyen állnak a szlovák bajnokságban, és komoly erőfeszítésekre lesz szükségük, hogy legalább ezt a pozíciót megőrizve ott legyenek az Extraliga negyeddöntőjében, ami tavaly nem jött össze nekik. Ezen az úton az első fontos feladat – pénteken – az Érsekújvár idegenbeli legyőzése lesz.

hanlon

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 10., szerda
FELK 18:30 DEBFHA 3-2VÉGE
augusztus 12., péntek
FELK 17:00 KOSMIS 5-1VÉGE
FELK 17:10 FHADEB 2-3VÉGE
FELK 18:00 NZÁFTC 5-0VÉGE
augusztus 13., szombat
FELK 19:00 OLLBJA 
augusztus 16., kedd
FELK 18:40 BJADUM 
augusztus 18., csütörtök
FELK 17:00 DEBDAB 
FELK 18:00 UTELVC 
Partnerünk
Archívum