Nagy csatában gyűrte le a MAC a Vasast

 

Újabb heti körképünk a magyar utánpótlás-bajnokságokból.

U21-es bajnokság

Rövid időn belül kétszer is összecsapott az U21-es bajnokságban a DVTK Jegesmedvék és a Vasas. A múlt csütörtöki mérkőzésen az angyalföldiek még könnyebben nyertek, mint a néhány nappal korábbin (5-3), hiszen a 2-0-s első harmad után csak szépíteni tudtak a miskolciak, a folytatásban pedig a Vasas háromszor is betalált, így 5-1-re győzött. Az angyalföldiek vasárnap a MAC Budapestet fogadták. A mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, de a Vasas az első harmadban egyenlített. A második harmadban mindez megismétlődött, sőt a harmadikban is a MAC vette vissza a vezetést, de az 59. percben a hazaiak hosszabbításra mentettek. A győztes gól a 63. percben született Csollák Márkó révén, így a MAC 4-3-ra nyert. Ugyanezen a napon a DHK hazai jégen érvényesítette a papírformát a Győr ellen, pedig az első harmad után még a vendégek vezettek. A debreceniek azonban a másodikban nemcsak egyenlítettek, de 4-1-es előnyre is szert tettek, majd 6-2-es győzelmet arattak.

A B csoportban vasárnap a Dunaújváros 3-1-re nyert PHC ellen, hétfőn azonban 5-4-re kikapott az UTE-tól hosszabbítás után.

Folytatás szerdán, majd vasárnap zárul az alapszakasz. Eredmények, menetrend.

U18-as bajnokság

Az U18-as bajnokság felsőházában az elmúlt napokban egy mérkőzést játszottak, amelyen az UTE egy jól sikerült második harmadnak köszönhetően háromgólos győzelmet aratott a Vasas felett. Az első harmad nem hozott találatot, a másodikban a lilák 3-0-s előnyt építettek, majd a szünet után kettős fórban 4-0-ra alakították az állást. Ezután az angyalföldiek kétszer is betaláltak, az utolsó percben azonban az UTE is eredményes volt, így alakult ki az 5-2-es végeredmény. A győzelemből Zsigmond Ábel triplával, Banga Nándor duplával vette ki a részét.

A 6?10. helyért a Székely Jégkorong Akadémia a Győrt 7-3-ra, az FTC-t 5-4-re és 8-2-re győzte le.

A 11?14. helyért szombaton a KMH 7-2-re nyert a Dunaújváros ellen, míg a Szeged szétlövésben verte 5-4-re az OHA-t.

Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokság I. csoportjában szerdán a Vasas az UTE-t fogadta. A vendégek a 8. percre kétgólos előnyre tettek szert, de az angyalföldiek a harmad végére kiegyenlítettek. A szünet után átvették a vezetést, de a lilák a 28. percben egalizáltak. A Vasas az 53. percben emberelőnyös góllal került ismét előnybe, az UTE az 58.-ban megint betalált, majd az 59.-ben fórban megszerezte az 5-4-es győzelmet érő gólt.

Folytatás szerdán. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság I. csoportjában négy meccset játszottak az elmúlt napokban. Csütörtökön az Ifj. Ocskay Gábor JA 6-0-ra győzte le a tabellán előtte álló Dunaújvárosi Acélbikákat, míg pénteken a Sportország 8-3-ra verte a MAC B-t. Utóbbi vasárnap is kikapott, a Dunaújváros nyert ellene 9-1-re.

Vasárnap elszenvedte első vereségét a középszakaszban a listavezető MAC Budapest, noha csupán 40 másodperc elteltével megszerezte a vezetést az UTE ellen. A lilák azonban az 5. perben egyenlítettek, sőt a harmad végén 4-2-es vezetéssel mentek az öltözőbe. A második harmadban tovább növelték az előnyüket (7-3), a MAC-nak az utolsó harmadban négygólos hátrányt kellett volna ledolgoznia, ez nem sikerült: az UTE 8-5 nyert. A mérkőzésen Laskawy Ferenc négyszer talált be a MAC kapujába.

Folytatás csütörtökön. Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum