Kiss Dániel másfél hónapra visszatér az UTE-hoz

   

A DVTK Jegesmedvék kölcsönadják a védőt a lila-fehéreknek.

A miskolci Extraliga-csapat és az Újpest menedzsmentje megállapodott arról, hogy Kiss Dániel február 14-lig a Megyeri úton játszik. ?Teljes mértékben szakmai döntés született ? mondta blogunknak Nagy Ádám, a DVTK Jegesmedvék általános igazgatója. ? Egyrészt a válogatott védő is szeretett volna több játéklehetőséghez jutni, másrészt a szakmai stábunk is úgy látta jónak, ha új impulzusok érik őt. Jelenleg nyolc hátvédünk van, Marcel Rodman vezetőedző pedig általában hatuknak ad lehetőséget a meccseken, és ő az utóbbi időben kiszorult az első három párból. A szakvezetés támogatta, hogy kölcsönadjuk, így játékban lehet, és jó formában térhet vissza hozzánk, míg az UTE kap egy kitűnő hátvédet. Ez abszolút win-win sziutáció, mindenki elégedett a megoldással. A szlovák átigazolási időszak február 15-éig tart, Kiss Dániel addig visszatér hozzánk.?

Az Erste Ligában az átigazolási időszak január 3-án éjfélkor zárul, ezért is bonyolódhatott le most az ügylet. Azelőtt, hogy a miskolciakhoz igazolt volna, Kiss Dániel három és fél szezont húzott le az UTE-ban, ahol a csapatkapitányi tisztséget is viselte.

A miskolciakhoz kapcsolódott ugyanakkor egy másik élénk visszhangot kiváltó átigazolási dilemma is, hiszen a komoly KHL-múlttal rendelkező Martin St. Pierre a Slovan Bratislavához távozott. ?Martin St. Pierre-t akkor igazoltuk le, amikor Mathieu Tousignant hosszabb időre kidőlt, a szerződése eleve december 31-ig szólt. Gondolkodtunk a hosszabbításon, ám a tárgyalásig sem jutottunk el, mert a Slovan olyan ajánlatot tett le elé, amellyel nem tudtunk volna versenyezni. A pozsonyi csapat folyamatosan bővíti a keretét, nem akármilyen játékosokkal, ebbe a sorba illett bele St. Pierre megszerzése. Nálunk ő a nyolcadik légiós volt, miután Tousignant felépült, így szakmailag és anyagilag is kérdéseket vetett volna fel a maradása, ám a pozsonyi szerződés rövid úton lezárta ezt az ügyet.?

kissd

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum