A MAC Budapest nyerte az U18-as rangadót

 

A fővárosiak át is vették a vezetést az Ifj. Ocskay Gábor JA-tól. Nagy győzelmet aratott a KMH az U16-os bajnokságban.

U18-as bajnokság

Miközben az U21-es bajnokság szünetel a divízió 1/B csoportos junior-vb miatt, U18-ban szombaton igazi rangadót játszottak. Az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC Budapest mérkőzésén utóbbi szerzett vezetést a 12. percben Schlekmann Márk találatával. A második harmad elején Szalmás Bence révén már két gól volt a vendégek előnye, az 51. percben pedig Morvay Bálint alakította az állást 3-0-ra. A hátralévő időben a fehérváriak Ambrus Csongor duplájával feljöttek mínusz egyre, de egyenlíteniük nem sikerült. Így a MAC 3-2-re nyert és átvette a vezetést a tabellán.

A felsőházban december 18-án játsszák a következő mérkőzést.

A 6?10. helyért nem játszottak az elmúlt héten, a 11?14. helyért a Szeged megszerezte első pontjait, miután 5-3-ra nyert a csoportot vezető Dunaújvárosi Acélbikák ellen. Az OHA ugyancsak 5-3-ra győzött a KMH ellen.

Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokság I. csoportjában vasárnap az éllovas Ifj. Ocskay Gábor JA az UTE-hoz látogatott. A lilák nem tudták borítani a papírformát, a fehérváriak a 34. percben már 3-0-ra vezettek, és bár ekkor a hazaiak szépítettek, végül 6-1-es vendégsiker született.

Nagy vereségbe futottak bele a második helyen álló DVTK Jegesmedvék a KMH otthonában, noha már az első percben vezetést szereztek. De a hazaiak nemcsak egyenlítettek az első harmadban, hanem zsinórban három gólt lőve 3-1-re vezettek már a szünetben. A második harmadban további két találattal növelték az előnyüket, és bár a vendégek a 27. percben szépítettek, a szünetig kaptak még kettőt. Az utolsó játékrészben nem esett gól, így a KMH 7-2-re diadalmaskodott. A mérkőzés legeredményesebb játékosa az U16-os válogatottba is behívott Szabó Rácz Maxim lett, aki négy gólja mellett gólpasszt is jegyzett. Csiki Hunor 2+2-vel zárt, Zöld-Bátkai Bálint a DVTK 44 lövéséből csak kettőt nem tudott megfogni, 95,45%-kal védett.

A forduló harmadik mérkőzésén a Vasas megszerezte az első pontjait, miután 4-1-re felülmúlta az addig előtte álló Debreceni Hoki Klubot.

Folytatás szerdán. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Két szoros meccset hozott a szombati játéknap az U14-es bajnokságban. Az UTE-hoz látogató Ifj. Ocskay Gábor JA már a 3. percben vezetést szerzett, és bár erre a hazaiak gyorsan válaszoltak, az első harmad után a vendégek mentek 3-1-re. A lilák a 25. percre kiegyenlítettek, de két perccel később ismét a fehérváriaknál volt az előny. Újabb egy perc elteltével újfent egál volt az állás, majd a 38. percben az UTE átvette a vezetést. Az Ifj. Ocskay Gábor JA a 45. percben 4-4-re egalizált, ezek után jött a hosszabbítás. A 63. percben a fehérváriak Szakáll Csaba emberelőnyös góljával szerezték meg az 5-4-es győzelmet.

A másik mérkőzésen a Sportország fogadta a Dunaújvárosi Acélbikákat, utóbbi a 13. percben szerezte meg a vezetést, majd gyorsan meg is duplázta az előnyét. Ám a 18. perc nagyon rosszul sikerült számukra, egy emberelőnyben két gólt kaptak. A második harmad nem hozott találatot, a harmadik elején a dunaújvárosiak visszavették a vezetést, de a 49. percben megint egyenlített a Sportország. Mindössze nyolc másodpercig volt egál, a vendégek újra betaláltak, majd az 59. percben kettőre növelték előnyüket. Az utolsó percben még szépített a Sportország, de végül 5-4-es vereséget szenvedett a Dunaújvárostól. A győzelemből Barna Olivér triplázással vette ki a részét.

Folytatás szombaton az alapszakasz záró fordulójával. Eredmények, menetrend.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum