Zagidullin nem lő több lacrosse-gólt Gyergyóban

 

Az orosz játékos elhagyta a GYHK-t. A Corona Brassóból távozott Wacey Rabbit, de további mozgások is voltak az elmúlt hetekben.

Bereczky Szilárd, a gyergyószentmiklósi Erste Liga-csapat általános igazgatója nemrégiben nyilatkozott blogunknak arról, hogy a rendkívül magas légióslétszámot csökkenteni fogják november végéig. Újabb hír azóta nem érkezett a csapat háza tájáról, legalábbis mostanáig. Az Eurohockey.com nyilvántartása szerint ugyanis távozott a csapattól Albert Zagidullin. Az orosz jégkorongozó kiválóan kezdte a szezont, két remekbe szabott lacrosse-gólt lőtt – ezeket követően interjút készítettünk vele –, volt egy mesterhármasa is, ám utána az edzőváltások, illetve az újabb és újabb légiósok érkezése nyomán kiszorult az Erste Liga-keretből. A román bajnokságban ugyan olykor még jégre lépett, ám ezentúl ott sem fog. Hogy hova tart, ez idő szerint nem tudni.

Több légiós távozott ezenközben a Corona Brassóból is. Azt, hogy Logan Stephenson elmegy, ugyanúgy bejelentette a klub, mint azt, hogy a továbbiakban Wacey Rabbit – őt nemrégiben a hét játékosának választották az Erste Ligában – sem lesz a csapat hokisa. Arról viszont nem számoltak be, hogy november 8-án távozott Chase Harrison, majd november 18-án Jean-Francois Plante is.

Még egy érdekesség a szezon közbeni romániai játékosmozgások közül: Szopos Ottó, aki tavaly még a Hokiklub Budapest játékosa volt, majd nyáron a Sapientia U23-nál kötött ki, novemberben a Galati-hoz szerződött a győri Szopos Magorral karöltve.

zagidullin

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 12., szerda
FELK 18:30 H20VAS 3-2 HVÉGE
augusztus 13., csütörtök
FELK 15:30 H20VAS 4-2VÉGE
augusztus 14., péntek
FELK 18:00 DEBUTE 4-1VÉGE
augusztus 15., szombat
FELK 18:30 VASDAB 6-0VÉGE
augusztus 16., vasárnap
FELK 18:00 UTEDEB 
augusztus 18., kedd
FELK 18:00 NITMAC 
augusztus 19., szerda
FELK   GYEDAB 
FELK 18:00 DEBTIT 
augusztus 20., csütörtök
FELK   DTVGYE 
FELK 18:00 TITDEB 
augusztus 21., péntek
FELK 15:30 BBYMAC 
FELK 18:30 FTCDAB 
augusztus 22., szombat
FELK 19:00 UTELVC 
FELK 19:00 ZVOMAC 
Partnerünk
Archívum