Nem úgy alakultak a körülmények a tengerentúlon

 

Az NAHL-ben és az NCDC-ben is próbálkozó Seregély Máté hazatért, és a Schiller-Vasas HC-ben folytatja pályafutását.

Seregély Máté utoljára november 1-jén lépett pályára az NCDC-s Northern Cyclonesban, majd a neve a múlt hét folyamán felbukkant az Erste Liga adatbázisában, és a hétvégén már játszott is a piros-kékek színeiben: ?Sajnos nem úgy alakultak a körülmények a tengerentúlon, ahogy szerettem volna ? kezdte blogunknak a hátvéd. ? Az elején jól néztek ki a dolgok, éreztem a stáb bizalmát, de ahogy egyre jobban belementünk a szezonba, kijött a csapat és a szervezet igazi arca. Amikor lehetőséghez jutottam, akkor jól ment a játék, nem hiszem, hogy a teljesítményem miatt maradtam volna ki.?

A Northern Cyclones keretében a szezon kezdete óta 37 mezőnyjátékos szerepelt, ami óriási szám: ?Az első néhány hét után komoly játékoskeringő indult meg, hokisok jöttek-mentek, egy-két hétig maradtak, aztán továbbálltak. Senkinek sem volt fix helye, csak a már tavaly is itt játszóknak. Az NAHL-ból is tértek vissza játékosok. Nem volt igazi játékrendszer, az edző úgy akart sikert elérni, hogy újabb és újabb játékosokat próbált ki. Az NAHL-es Minnesota Wildernessnél azt éreztem, hogy az edzők fejleszteni akarnak minket, hogy jobb játékosok legyünk. Ez itt nem történt meg. Az edző hat hét után hívott be magához, akkor mondta el, hogy szerinte nem illek bele a csapat filozófiájába.?

Seregély végül 11 mérkőzés után hagyta ott az NCDC-t ? pontot ezeken nem szerzett ?, és mivel Észak-Amerikában nem talált megbízható másik opciót, a hazatérés mellett döntött. Két hete készül régi-új csapatával, a Vasassal ? ahol tavaly 46 meccsen 6 asszisztig jutott ?, eddig a Gyergyó és az UTE ellen lépett pályára. ?Végh Benedek segített a szövetségtől a hazatérésben, ami nagyon jóesett. Élvezem, hogy ismét itthon lehetek. Jó hangulatú a csapat, a társak szerintem örültek nekem. Sok a sérültünk sajnos, de ugyanaz a tervünk, mint tavaly. Tudjuk, hogy egyik mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek, de megvan bennünk a kellő motiváció, hogy egy vereség után is visszalendüljünk és pozitívan álljunk a következő feladathoz. Konstans jó játékot kell nyújtanunk, és akkor előbb-utóbb újabb győzelmet szerezhetünk. Emellett szeretném magam beverekedni a kijevi divízió 1/B csoportos világbajnokságra készülő juniorválogatott keretébe is.? Homemade porn https://www.amateurest.com/ USA.

seregely

fotó: Schiller-Vasas HC

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum