Sára és Turbucz 2, Sándor és Varga 1 meccset pihen

   

Az egyaránt pénteken játszott Gyergyói HK?DEAC és Schiller-Vasas HC?UTE mérkőzések munkát adtak az Erste Liga fegyelmi bizottságának.

Szombaton két mérkőzéssel kapcsolatban is ülésezett az Erste Liga fegyelmi bizottsága. A Gyergyói HK?DEAC meccsen 3-3 játékos kapott végleges büntetést, közülük 1-1 jégkorongozót más szabálytalanság miatt szankcionáltak.

“A mérkőzés 18. percében egy játékmegszakítás során a DEAC csapatának kapuja előtt dulakodás alakult ki a Sára Tibor János (Gyergyói HK) és Mestyán István (DEAC), valamint Elekes Darabont Hunor-Csaba (Gyergyói HK) és Molnár Dávid (DEAC) között. A dulakodást követően Sára Tibor János (Gyergyói HK) arcon ütötte a Sándor Flóriánt (DEAC), ezzel verekedést generálva Sándor Flórián (DEAC) és Nagy Csaba (Gyergyói HK) között.

Sára Tibor János a dulakodás után, mikor már a játékvezető a dulakodás befejezésére szólította fel őt, ellenfelét arcon ütve verekedést kezdeményezett, majd a jégre kerülve rúgó mozdulatot tett korcsolyájával ellenfele felé. Sándor Flórián ezt követően verekedésbe keveredett Nagy Csabával, melynek során ellenfelét többször megütve agresszorként lépett fel.

A Fegyelmi Bizottság Sára Tibor Jánost, a Gyergyói HK játékosát verekedés kezdeményezéséért és a rúgó mozdulat miatt 2 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A Fegyelmi Bizottság Sándor Flóriánt, a DEAC játékosát verekedésért 1 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A Fegyelmi Bizottság a tömegjelenet többi résztvevőjével kapcsolatban a játékvezetők által a pályán kiszabott büntetést helybenhagyja, további szankciót nem alkalmaz. A játékosok a büntetésüket csapatuk soron következő Erste Liga mérkőzésein töltik le.”

A Schiller-Vasas HC?UTE találkozón Turbucz Martin és Varga Arnold között alakult ki konfliktus: “A mérkőzés 40. percében a Schiller-Vasas HC játékosa, Turbucz Martin szabálytalanul ütközött ellenfelével. Ezt követően az UTE játékosa, Varga Arnold a szabálytalanságot megtorolva verekedést kezdeményezett ellenfelével.

Turbucz Martin korongot vezető ellenfelét vállal közvetlenül fejen találta. A játékos nem tett kísérletet a korong megjátszására. Az ütközés kiemelten sérülésveszélyes volt. A szabálytalan ütközést követően az UTE játékosa, Varga Arnold a jégen fekvő ellenfelét többször megütötte, majd egy másik ellenfelével is dulakodásba keveredett.

A Fegyelmi Bizottság Turbucz Martint a Schiller-Vasas HC játékosát a sérülésveszélyes fejre ütközés miatt 2 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A Fegyelmi Bizottság Varga Arnoldot az UTE játékosát verekedésért 1 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A játékosok a büntetésüket csapatuk soron következő Erste Liga mérkőzésein töltik le.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum