Somogyi Balázst 2 mérkőzésre eltiltották

   

A DAB ponterős csatára Inglis Ákost ütötte el a Schiller-Vasas elleni meccsen, aki agyrázkódást szenvedett.

Somogyi Balázs 2 perccel megúszta a mérkőzésen, a fegyelmi bizottság viszont szigorúbb szankciót látott szükségesnek. Idézzük a határozatból:

“A Dunaújvárosi Acélbikák játékosa a mérkőzés 52. percében ütközött ellenfelével. Somogyi Balázs szükségtelenül nagy erővel ütközött a felsőtestével. Az esetnél Somogyi Balázs nem tett kísérletet a korong megszerzésére, az ütközés teljes mértékben szükségtelen volt. Ellenfelével akkor ütközött, amikor a korongot már megjátszotta, nem birtokolta azt. Az ütközés egy kései ütközés volt, ami a Schiller-Vasas HC játékosát olyan testhelyzetben érte, amikor arra már nem számított, védeni magát nem tudta. A Schiller-Vasas HC játékosa megsérült, a játékot nem tudta folytatni.

A mezőnyjátékost, aki kései ütközés révén a veszélyeztetett helyzetben levő ellenfelét gondatlanul veszélybe sodorja, Végleges Kiállítással kell sújtani. A Fegyelmi Bizottság Somogyi Balázst a Dunaújvárosi Acélbikák játékosát 2 Erste Liga mérkőzésről eltiltja. A játékos a büntetését csapata soron következő Erste Liga mérkőzésein tölti le.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk