Pákozdi Bálint 14 meccsen már 15 pontnál tart

 

Péter Donát akkor is tartja kiemelkedő átlagát, ha csapata súlyos vereséget szenved. Heti légióskörkép a jegyzett utánpótlás-bajnokságokból.

Bár előbb elszenvedte negyedik vereségét is a GCK Lions a svájci juniorbajnokságban ? az SCL Young Tigers ellen maradtak alul 6-5-re ?, szombaton gólfesztivált rendeztek az Ambri Piotta ellen, a végeredmény 9-0 lett. Révész Marcell alaposan kivette részét csapata fölényes győzelméből, egy gól mellett négyszer szolgálta ki társait, így 5 ponttal zárta a találkozót. Révész 17 meccs után 3+17-tel áll, nála több asszisztja senkinek sincs a ligában. A GCK második a Bern mögött.

A német juniorbajnokságban az Augsburg a listavezető Mannheim vendége volt, Péter Donátéknak sok örömük ezúttal nem lehetett, a hazaiak először 9-3-ra, majd 9-1-re verték őket. Szűcs Ádám második mérkőzését játszotta idén, rögtön gólpasszt adott, míg Péter az összesen 4 augsburgi gólból 3-ban benne volt, egyet lőtt, kettőt előkészített. Péter 14 mérkőzés után 27 pontos. Az Eisbären Berlin meglepetésre 3-0-ra kikapott otthon a Krefeldtől, majd kiküszöbölte a csorbát, és egy nappal később már 7-3-ra legyűrte ellenfelét. Az első soros Kánya Tamás ezúttal nem szerzett pontot. A Regensburg előbb 2-0-ra kikapott a Landshut vendégeként, majd fordított pályaválasztás mellett 6-5-re győzni tudott. A győztes meccsen Kovács Péter gólt lőtt, ez volt az első találata a szezonban. A Regensburg a harmadik, a Berlin a negyedik, az Augsburg a hatodik a bajnokságban.

Véget ért a szlovák juniorbajnokság alapszakasza. A Dukla Trencin 20 fordulót követően az első helyen zárt, így a felsőházban folytatják Sárdi Mátéék. Az utolsó két kör során Kassán 4-2-re győztek, Poprádon hosszabbításban 6-5-re kikaptak. A győztes mérkőzést Sárdi 1+1-gyel zárta, 20 meccs után 13 pontos.

A svéd U20 Elit keleti divíziójában a Wings Arlanda 5-2-re verte a Sollentunát. Kemény Patrik góllal segítette csapatát, ez volt a második találata az idei szezonban. A vendégeknél Jarács Roland nem játszott. A Sollentuna a negyedik, a Wings a hatodik a bajnokságban. A déli divízióban a Boräs 5-2-es vereséget szenvedett a Troja/Ljungby vendégeként. Kozma Dávidon ezúttal sem múlt semmi, mindkét vendéggólban benne volt, egyet lőtt, a másikat előkészítette. A Jakabfy fivérekkel felálló Halmstad idegenben verte 5-2-re a Dalent. Az utolsó, üres kapus találatnál Jakabfy Csongor gólpasszos volt. A Halmstad harmadik, míg a Boräs az ötödik helyen áll.

Az amerikai NCDC bajnokságban a Northern Cyclones büntetőkkel verte a South Shore Kingset (3-2), illetve rendes játékidőben az Islanders Hockey Clubot (4-2). Seregély Máté az első mérkőzésen játszott. A Twin City Thunder szintén az Islandersszel mérkőzött, 4-0-s vereség lett a vége. Keresztes Levente játszott, 10 perces fegyelmi büntetést szedett össze. A Cyclones hatodik, a Thunder hetedik.

Három hét után védett ismét Kovács Dávid a USPHL-es South Shore Kingsben. A Mesterházy Bálintot is foglalkoztató klub a Boston Banditset győzte le 4-2-re. Kovács 31 lövést fogott, Mesterházy nem szerzett pontot. A New Hampshire 4-2-re kikapott az Islanders Hockey Club vendégeként, valamint 5-4-re a Twin City Thundertől is hazai pályán. Pákozdi Bálint mindkét meccsen asszisztos volt, 14 mérkőzés után 15 pontos. A Junior Bruins otthon verte el alaposan a Rochester Monarchst, a 6-0-s győzelemből Szekeres Tamás 1+1-gyel vette ki a részét. A 17 éves csatár 13 mérkőzés után 8 pontnál jár.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum