A Jegesmedvék nagy csatában verték a MAC-ot

 

Az U16-os alapszakasz utolsó fordulójában az UTE megtörte az Ifj. Ocskay Gábor JA veretlenségi sorozatát. Heti utánpótláskörkép.

U21-es bajnokság

Rendkívül szoros csatát hozott a MAC Budapest és a DVTK Jegesmedvék mérkőzése múlt kedden. Az első harmadban a MAC szerzett vezetést, de a vendégek még a szünet előtt egyenlítettek. A következő találatra a második harmad közepéig kellett várni, ekkor ismét a fővárosiak jutottak előnyhöz, amit azonban csak másfél percig őriztek. Nem sokkal később ismét betaláltak a miskolciak kapujába, így az utolsó húsz perc előtt 3-2-re vezettek. A szünet után csak húsz másodpercet kellett várni, hogy a DVTK harmadszorra is egalizáljon, és a rendes játékidő végül 3-3-mal zárult. A hosszabbítás sem hozott döntést, szétlövésben pedig a miskolciak bizonyultak jobbnak, így 4-3-ra nyertek.

A MAC szombaton a Vasas ellen javított, a 38. percben már 4-0-ra vezetett, végül 5-2-re nyert. A Jegesmedvék viszont hiába vezettek kétszer is a Debreceni Hoki Klub ellen, utóbbi 11 másodperccel a meccs vége előtt megszerezte a 3-2-es győzelmet érő találatot.

A debreceniek az Ifj. Ocskay Gábor JA-nak is lőttek gólt az utolsó percekben, ez azonban csak a szépítéshez volt elég. Pedig a fehérváriak első harmadban szerzett találatára a második játékrész elején válaszoltak a vendégek, a folytatásban azonban két gólt is kaptak, a másodikat ráadásul emberelőnyben. Ezen a meccsen tehát az Ifj. Ocskay Gábor JA 3-2-re nyert, míg vasárnap 10-3-ra múlta felül a Győrt, így 6 ponttal vezeti a tabellát. A MAC és a DHK ugyancsak 6 pontot gyűjtött eddig, de nekik ehhez három mérkőzés kellett.

A B csoportban az UTE és a Dunaújváros áll 6 ponttal, előbbi előbb a KMH-t verte 4-2-re, majd az FTC-t 14-0-ra. Utóbbi a második meccsén a PHC győzte le 6-1-re, az után, hogy a pesterzsébetiek 3-1-re felülmúlták az FTC-t.

Az A csoportban november 14-én folytatódnak a küzdelmek, a B csoportban pénteken is játszanak mérkőzést. Eredmények, menetrend.

U18-as bajnokság

Az U18-as felsőházban egyetlen mérkőzést játszottak a héten, amelyen a MAC Budapest a Vasast fogadta. A vendégek kezdtek jobban, már az 5. percben vezetést szereztek, amit a 23. percig őriztek is. A MAC alig két perc alatt megfordította az állást, és bár az angyalföldiek a 27. percben egalizáltak, a harmadik harmad előtt a hazaiak 4-2-re vezettek. A szünet után tovább növelték az előnyüket, és bár a Vasas még visszajött kettőre, de aztán zsinórban három gólt kapott, így a MAC végül 8-3-ra nyert. A győzelemből Ádám Zsolt és Strenk Olivér is 2+1-gyel vette ki a részét.
A felsőházban november 13-án játsszák a következő mérkőzést.

Elindult a 6-10. és a 11-14. helyezettek középszakasza is. Előbbi csoportban a PHC 5-1-re nyert az FTC ellen, míg a DHK 8-3-ra múlta felül a Győrt. Utóbbi csoportban az OHA 8-4-re győzte le a Szegedet, a Dunaújvárosi Acélbikák 5-3-ra a KMH-t.

Eredmények, menetrend.

U16-os bajnokság

Az alapszakaszt megnyerte, de elvesztette veretlenségét az Ifj. Ocskay Gábor JA. Szombaton az UTE látogatott hozzájuk, és csupán harminc másodperc kellett a liláknak, hogy Antal Barnabás találatával megszerezzék a vezetést. A 13. percben ráadásul Kónya Máté góljával megduplázták az előnyüket. A fehérváriak a 29. percben, emberelőnyben szépítettek Farkas László révén, de miután a folytatásban több találat nem esett, az UTE 2-1-re nyert. A győzelemben oroszlánrésze volt a kapusuknak, Csala Patriknak, aki 42 lövésből csak egyet nem tudott kivédeni, ez 97.62 %-os teljesítményt jelent.

A hétvégén a második helyet megszerző DVTK Jegesmedvék a harmadik DHK-hoz utazott, kettejük találkozója azonban nem hozott nagy csatát. A miskolciak az első harmadban szerzett vezetésüket a másodikban megtriplázták, s a harmadik játékrészben további két góllal 5-0-ra növelték. A debreceniek az 57. percben kétszer is betaláltak, de ez csak ahhoz volt elég, hogy kozmetikázzák az eredményt. A DVTK 5-2-re nyert.

A 4. helyezett Vasas fordulatos mérkőzésen szerezte meg a három pontot az OHA ellen. Az első harmad nem hozott gólt, a második elején az angyalföldiek szerezték meg a vezetést, de az óbudaiak nemcsak egyenlítettek a folytatásban, de fordítottak is. A Vasas még a szünet előtt egyenlített, de a 46. percben megint az OHA került előnybe. A hazaiak az 50. percben egalizáltak, majd az 59. perc elején újra betaláltak, ezzel megnyerték 4-3-ra a meccset.

A forduló negyedik mérkőzésén a Győr 8-4-re nyert a KMH ellen.

A középszakaszban négy csoportban folytatják a csapatok, a I. csoportban hat gárda maradt: Ifj. Ocskay Gábor JA, DVTK Jegesmedvék, Debreceni Hoki Klub, Vasas, UTE, KMH. Az OHA és a Győr a II. csoportban küzd tovább a B csoport első négy helyezettjével, a MAC Budapesttel, a Székely Jégkorong Akadémiával, az Egerszegi Titánokkal és a Dunaújvárosi Acélbikákkal.

A bajnokság november 17-én folytatódik. Eredmények, menetrend.

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság A csoportjának listavezetője, a MAC Budapest kedden az utolsó Vasast fogadta, és a papírformának megfelelően 14-2-re nyert. Az angyalföldiek csütörtökön a MAC B csapata ellen sem szerezték meg első pontjaikat, miután 4-2-es vereséget szenvedtek. Az FTC a múlt héten kétszer is vezetett a MAC B ellen, de végül utóbbi jött ki győztesként a csatából 3-2-es diadallal.

Folytatás szombaton. Eredmények, menetrend.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum