Vincze válla kiugrott, novemberben térhet vissza

 

Közvetlenül a gólja után sérült meg még Gyergyóban az UTE csatára. Utánajártunk, hogy mi van vele.

Vincze Péter tavaly Miskolcról szerződött az Újpesthez, ahol meg is találta a helyét. Az idei szezon is jól indult a számára, 4 mérkőzésen 3 pontot szedett össze egy gól és két assziszt formájában, de aztán jött a Gyergyó elleni idegenbeli mérkőzés. „Hihetetlen balszerencsém volt azon a meccsen. Egygólos hátrányból megfordítottuk az állást, a második találatot éppen én jegyeztem, de a gólnál – ahogy az a videón látszik is – rám estek ketten, és kiugrott a vállam. Ezt szó szerint kell érteni, az öltözőfolyosón rakták vissza a helyére. Egy darabig úgy tűnt, vége is a szezonomnak, ám később kiderült, hogy »csak« porcsérülést szenvedtem, az izmok és a szalagok nem károsodtak, így szerencsére műteni sem kellett. Jelenleg gyógytornára járok, és az orvosok szerint ha minden jól megy, novemberben, a válogatott szünet után vissza is térhetek.”

A támadóra nagy szüksége lenne az Újpestnek, hiszen tavasszal kulcsemberré nőtte ki magát, kis híján hozta a pont/meccs átlagot – 35 találkozó, 28 egység –, főként a végére lendült bele, a rájátszásban a csapat legjobb magyarja volt. „Én is úgy éreztem, hogy megtaláltam végre a helyem, különösen a középszakaszban és rájátszásban kaptam el a fonalat, a pontjaim nagy részét akkor szereztem. Több sorban is játszottam, élveztem az edző bizalmát, én is éreztem, hogy jól megy a játék.”

Talán így még nehezebb kívülről nézni a lila-fehér gárda szenvedését. „Valóban nagyon rossz látni, hogy gödörbe kerültek a srácok, és a lelátóról még segíteni sem tudok. Nincs mit szépíteni, elrontottuk az elejét, az első meccsen meg kellett volna vernünk a Hokiklubot. A következő két meccsünkön a tavalyi döntősökkel játszottunk: a Fradi ellen egy perccel a vége előtt még vezettünk, a hosszabbításban mégis kikaptunk, Csíkszeredában is a ráadásban buktunk el. Gyergyóban pedig hiába mentünk két harmad után 3-1-re, a végén fordítottak. Abban azonban biztos vagyok, hogy ez a szerencse-balszerencse dolog át fog fordulni, és majd befelé pattannak a korongok. Ha én és Godó Dániel visszatérünk a sérülésünkből, biztosan hozzá tudunk majd tenni a csapat teljesítményéhez, és visszatalálhatunk a helyes útra. Mindent megteszek, hogy minél hamarabb teljesen meggyógyuljak, hiszen már nagyon hiányzik a hoki.”

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk