Jack Hughes duplájával nyert a New Jersey

 

Az idei draft 1/1-ese a második gólját a hosszabbításban lőtte. A bajnok St. Louis shutouttal kezdte az előszezont.

A Nashville mindkét csapatával legyőzte a Floridát. Az első mérkőzésen 0-2-es hátrányból verte a Pantherst 6-3-ra a duplázó, összesen három pontot szerző Nick Boninónak köszönhetően. A második találkozón már a negyedik percben kialakult a végeredmény Laurent Dauphin találatával. Az 1-0-ra végződött találkozón az Ethan Haider, Juuse Saros páros közösen ért el shutoutot összesen 24 védéssel.

A New Jersey “A” csapata a hosszabbításban verte a Bostont 4-3-ra. A meccs embere az idei draft legelső választottja, a duplázó Jack Hughes volt, aki a második találatát a hosszabbítás 41. másodpercében lőtte.

jack hughes

A Devils “B” kerete Montrealban szenvedett 4-2-es vereséget. A Canadiens centere, Nick Cousins egy gólt lőtt és egyet előkészített.

A Chicago hiába vezetett kétszer is az amerikai fővárosban, hosszabbításban alulmaradt a Washingtonnal szemben. A 4-3-ra nyerő Capitalsban Tom Wilson lőtte a győztes gólt, Alekszej Protasz pedig három pontot szerzett.

3-1-re nyert az Islanders Philadelphiában. A New York-iak új kapusa, Szemjon Varlamov 10 lövést védett, míg a Flyers nyáron igazolt centere, Kevin Hayes gólpasszt adott.

A Buffalo csak a hosszabbításban győzött a Pittsburgh ellen, pedig a kapura lövéseket 47-18-ra nyerte. A Sabres legjobbja a Penguins egykori játékosa, Conor Sheary volt, aki három ponttal zárta az 5-4-re végződött összecsapást. A győztes gólt Jack Eichel lőtte.

Kapott gól nélküli meccsel kezdte az előszezont a Stanley Kupa-győztes St. Louis. A Blues 2-0-ra nyert, az Adam Wilcox, Ville Husso páros közösen ért el shutoutot 21 védéssel.

Az Edmonton ugyanúgy 2-0-ra nyert, mint a St. Louis. A Winnipeg elleni meccsen a Stuart Skinner, Dylan Wells duó maradt hibátlan összesen 25 védéssel. Az Oilers győztes gólját a nyáron megszerzett James Neal lőtte.

Két meccset játszott egymással a Calgary és a Vancouver. Az elsőt a vendég Canucks nyerte kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re. A meccs legjobbja Jake Virtanen volt, aki a hajrában egyenlített, majd győztes gólt szerzett a hosszabbításban. Vancouverben a Flames nyert 4-3-ra a duplázó Austin Czarnik vezetésével.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum