Cseter szezonja el sem indult, de máris véget érhet

 

Az amerikai-magyar csatárt hiába várják, eddig nem érkezett meg Dunaújvárosba.

A most 30 éves Justin Cseter 2015-ben mutatkozott be az Erste Ligában a DVTK Jegesmedvék színeiben. Egy szezonnal később Dunaújvárosban hozta a pont/meccs átlagot, mégsem volt maradása, Újpestre ment, ahonnan év közben távozott, annak ellenére, hogy a válogatottban is bemutatkozhatott. A tengerentúlon sem játszott ezek után sokat, hamarosan bejelentette, befejezi pályafutását. Több mint egy év szünet után ismét a DAB-ban akart tiszta lapot nyitni ? miként azt mi is megírtuk, sőt interjút is publikáltunk vele, “alig várom, hogy ismét jégen legyek”, mondta munkatársunknak ?, de úgy tűnik, ez sem lesz egyszerű. A Dunaújvárosi Hírlap cikke szerint miközben a csapat már javában a jégen edz, Cseter Észak-Amerikában tartózkodik, és elérhetetlen a szakvezetés és a csapattagok számára. Felesége szerint útlevél nélkül indult el, amit csak a reptéren vett észre, ám ez sem ad magyarázatot arra, hogy miért nem veszi fel a telefont napok óta.

A lap megkérdezte Azari Zsolt DAB-elnököt, aki az interpretáció szerint így fogalmazott: ?Azari Zsolt, a DAB elnöke arra a kérdésünkre, mennyit várnak még a játékosra, és milyen lépéseket tesznek az ügy tisztázása érdekében, elmondta, nem tudják, milyenek ilyen estekben a jogorvoslási lehetőségek az USA-ban, de különösebben nem kapkodnak, Cseter helyén valamelyik magyar fiatal kap bizonyítási lehetőséget. Idejük van, hiszen csak most kezdődött a felkészülés, ha látják majd, hogy valamelyik poszton erősítésre van szükségük, akkor majd lépnek, és Cseter helyét betöltik.?

Ezt úgy a legkönnyebb értelmezni, hogy a klub már nem érdekelt a játékos megérkezésében, és jelenleg azt vizsgálja, érdemes-e perelni. Ezek alapján meglepő lenne, ha a hokis az Erste Ligában kezdené újra pályafutását, de mivel sem konkrét kérdés, sem konkrét kijelentés nincs egyelőre ezzel kapcsolatban, így egyelőre nem zárható ki 100 százalékosan, hogy Cseter mégis befut valamikor. A cikkben ugyanis arra is kitérnek, hogy a játékos úgymond azt üzente: egészséges és jól van.

cseter2

fotó: Boda Bence/DAB

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum