Keresztes Levente a tengerentúlon folytatja

   

A MAC 17 éves csatárát az NCDC-ben szereplő Twin City Thunder draftolta.

„Ebből a ligából sokfelé lehet továbblépni, az NAHL vagy a USHL a fejlődésem szempontjából jó lenne. Nyáron megcsinálom a felkészülést, aztán augusztus közepén repülök és csatlakozom a többiekhez. Jó lenne sikeres szezont futni egyénileg és a csapattal is, és eggyel magasabb szintre lépni” – nyilatkozta a tehetséges támadó a jégkorongszövetség honlapjának.

Az NCDC az Egyesült Államok legnépesebb korosztályos ligájához, a USPHL-hez tartozik, a Twin City Thunder ősztől először szerepel ebben a pontvadászatban. Az NCDC-ben nyilvánvalóan van potenciál, innen egyrészt az amerikai egyetemi bajnokságba, az NCAA-be, másrészt a játékos által is említett két legerősebb amerikai juniorligába is vezethet út. Érdekesség, hogy a kazahsztáni divízió 1/A csoportos világbajnokságra a litván válogatott fiatal csatára, Patrik Misiuk is innen érkezett.

A 2002-es születésű Keresztes Levente kiváló adottságokkal rendelkezik, a MAC-ban rengeteg pontot termelt, az előző szezonban csak az EBJL-ben közel százig jutott. A játékos már két U18-as világbajnokságon is részt vett, és mindkettőn hozta a pont/meccses átlagot. Az NCDC valóban komoly lehetőséget nyújthat számára a szintlépéshez.

Keresztes Levente

fotó: Soós Attila

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL 17:00 LVCGYE 
FEL 19:00 MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
FEL   VCSTIT 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 17:00 MACVSV 
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk