A bostoni polgármester elég menő levelet írt

 

Martin J. Walsh megmutatta, miért jó Boston-szurkolónak lenni.

Emlékeznek még Laila Andersonra? Ő az a St. Louis-i kislány, aki súlyos betegsége közepette a Bluesban találta meg azt az erőt, amivel szembenézett a rá váró nem kevés megpróbáltatása. A rájátszás közben aztán valóságos szerelem szövődött közte és a csapat között, a döntő hatodik meccsén a jégen ünnepelhette kedvenceivel a Stanley Kupát. A meccs után Walsh polgármester tollat ragadott és a következő levelet írta Lailának:

“Kedves Laila,
Még soha nem találkoztunk, úgyhogy engedd meg, hogy bemutatkozzam. Martynak hívnak és élethosszig tartóan szenvedélyes Bruins-szurkoló vagyok. A Bruinshoz (és minden bostoni csapathoz) fűződő hűségem mélyen gyökerezik. Azért írok neked, mert pár héttel ezelőtt otthonról néztem a döntő harmadik meccsének beharangozóját, amikor megismertem a te történetedet, a St. Louishoz fűződő szerelmedet, ahogy a játékosok viszonozzák az érzéseidet, és ahogy egy egész várost és szurkolótábort inspirálsz. Amikor véget ért a bejátszás, odafordultam a páromhoz, Lorrie-hoz, és azt mondtam: ?Ez botrány! Imádom a Bruinst és azt akarom, hogy nyerjenek! … Mindazonáltal őszintén drukkolok Lailának is, hogy nyerjen!?

Úgyhogy fogadd szívből jövő gratulációmat, amiért a szeretett Bluesod megnyerte a Stanley Kupát! Az elmúlt nagyjából 18 évben mi itt Bostonban elég jól el voltunk látva győzelmekkel, a legkülönbözőbb sportágakban. Ez egy hihetetlen élmény és nagyon remélem, hogy minden pillanatát kiélvezed!

Szeretném, ha tudnád, hogy szívbemarkoló történeted mélyen megérintett engem és még nagyon sok embert itt Bostonban. (Kisfiúként nekem is volt egy elég komoly sérülésem.) Az a bátorság, amiről tanúbizonyságot teszel, sokunk számára inspiráló, mindannyian imádkozunk érted. Nem tudom, hogy te és a családod tervezitek-e valamikor a közeljövőben, hogy ismét ellátogattok Bostonba, de ha visszajönnétek, akkor kérlek, tudasd velem, nagyon örülnék, ha találkozhatnék veled és a családoddal és kicsit megmutathatnám nektek Bostont. Annál nagyobb élménnyel, mint a Garden jegén megcsókolni a Stanley Kupát, egészen biztosan nem tudok szolgálni, de Boston egy nagyszerű város és szeretném, ha még eljönnétek ide. Még egyszer, gratulálok!

Szívélyes üdvözlettel,
Martin J. Walsh
Boston polgármestere”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum