Szaller Márk visszavonul

   

A 23 éves jégkorongozó térdsérülés miatt kénytelen befejezni pályafutását.

Az UTE kedden közzétetteSzaller Márk visszavonul. A 23 éves hátvéd 2018-ig szülővárosában, Székesfehérváron jégkorongozott, a felnőttek között a 2015/16-os szezonban debütált mind MOL ligás, mind EBEL-es tekintetben, majd ezt követően is vegyesen játszott mindkét bajnokságban. A legutóbbi idényben az UTE játékosa volt, 39 mérkőzésen 1+7 pontig jutott.

Szaller így búcsúzott a profi sporttól és Újpesttől:

“Kedves újpesti hoki Család!

Nehezen, de annál optimistábban írom most ezeket a sorokat. Köszönettel tartozom azért a megannyi gyönyörű momentumért, amit közösen átéltünk az előző szezonban. Nagy menetelés volt, rengeteg izgalommal és érzelemmel. Micsoda pillanat volt, amikor életemben először nem fehérvári mezben játszva rögtön egy derbin találtam magamat. Libabőrös vagyok még most is, amikor visszagondolok Andrej Hebarnak arra a két győzelmet érő góljára. Na meg ahogy zengett a csarnok. Rögtön tudtam, hogy jó helyen vagyok. Otthon éreztem magamat, rengeteg jó emberrel sodort össze az élet, büszkén játszottam a 4. kerületért, soha nem fogom elfelejteni ezt az időszakot.

Imádtam játszani ezt a játékot, imádtam minden edzést és nyári alapozást, minden perce megérte. De egy új időszámítás kezdődik. Itt az ideje megálljt parancsolni a lábaim folyamatos leépülésének. Egy olyan hullámot kell most meglovagolni, ami teljesen más lesz, mint az elmúlt 16 évem. A profi jégkorongos karrieremnek vége. Bizonyára sokan tudjátok, hogy mennyit bajlódtam a térdeimmel, az utóbbi 5 évben kétszer, majd most márciusban került sor a harmadik nagy műtétre. Dr. Majzik Ernő szép munkát végzett, amiért hálás vagyok, de hamarosan profi sportra alkalmatlan lesz a térdem, amit nem szeretnék megvárni. Ez egy olyan magabiztos, és megkérdőjelezhetetlen döntés, ami sok-sok álmatlan éjszakát okozott, de új kapukat fog kinyitni előttem. Emelt fővel köszönöm meg most minden újpesti drukkernek, volt csapattársaimnak és barátaimnak, valamint edzőimnek az elmúlt egy évet. Jobb ember lettem, és mindig mosolyogva gondolok vissza a Megyeri úti jégcsarnokra. Hiányozni fogtok!

Üdvözlettel,

Szaller Márk #51″

szaller-ute-tsh

fotó: TSH Photó

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum