Szaller Márk visszavonul

   

A 23 éves jégkorongozó térdsérülés miatt kénytelen befejezni pályafutását.

Az UTE kedden közzétetteSzaller Márk visszavonul. A 23 éves hátvéd 2018-ig szülővárosában, Székesfehérváron jégkorongozott, a felnőttek között a 2015/16-os szezonban debütált mind MOL ligás, mind EBEL-es tekintetben, majd ezt követően is vegyesen játszott mindkét bajnokságban. A legutóbbi idényben az UTE játékosa volt, 39 mérkőzésen 1+7 pontig jutott.

Szaller így búcsúzott a profi sporttól és Újpesttől:

“Kedves újpesti hoki Család!

Nehezen, de annál optimistábban írom most ezeket a sorokat. Köszönettel tartozom azért a megannyi gyönyörű momentumért, amit közösen átéltünk az előző szezonban. Nagy menetelés volt, rengeteg izgalommal és érzelemmel. Micsoda pillanat volt, amikor életemben először nem fehérvári mezben játszva rögtön egy derbin találtam magamat. Libabőrös vagyok még most is, amikor visszagondolok Andrej Hebarnak arra a két győzelmet érő góljára. Na meg ahogy zengett a csarnok. Rögtön tudtam, hogy jó helyen vagyok. Otthon éreztem magamat, rengeteg jó emberrel sodort össze az élet, büszkén játszottam a 4. kerületért, soha nem fogom elfelejteni ezt az időszakot.

Imádtam játszani ezt a játékot, imádtam minden edzést és nyári alapozást, minden perce megérte. De egy új időszámítás kezdődik. Itt az ideje megálljt parancsolni a lábaim folyamatos leépülésének. Egy olyan hullámot kell most meglovagolni, ami teljesen más lesz, mint az elmúlt 16 évem. A profi jégkorongos karrieremnek vége. Bizonyára sokan tudjátok, hogy mennyit bajlódtam a térdeimmel, az utóbbi 5 évben kétszer, majd most márciusban került sor a harmadik nagy műtétre. Dr. Majzik Ernő szép munkát végzett, amiért hálás vagyok, de hamarosan profi sportra alkalmatlan lesz a térdem, amit nem szeretnék megvárni. Ez egy olyan magabiztos, és megkérdőjelezhetetlen döntés, ami sok-sok álmatlan éjszakát okozott, de új kapukat fog kinyitni előttem. Emelt fővel köszönöm meg most minden újpesti drukkernek, volt csapattársaimnak és barátaimnak, valamint edzőimnek az elmúlt egy évet. Jobb ember lettem, és mindig mosolyogva gondolok vissza a Megyeri úti jégcsarnokra. Hiányozni fogtok!

Üdvözlettel,

Szaller Márk #51″

szaller-ute-tsh

fotó: TSH Photó

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL 17:00 LVCGYE 
FEL 19:00 MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
FEL   VCSTIT 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 17:00 MACVSV 
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk