Kreisz Brúnó is ott lesz a MAC Extraliga-keretében

 

A 19 éves csatár szerződéshosszabbításának hírét az újbudaiak hivatalos közösségi oldalán jelentették be.

Az egy szezonnyi finn kaland után a MAC kötelékébe visszatért Kreisz Brúnót a szlovák bajnokságban 35 alapszakasz- és 8 playoffmérkőzésre nevezték, ezeken összesen 4 asszisztig jutott ? a csapat szurkolói bizonyára emlékeznek a remekbe szabott passzra, amelyet Pápának adott a Kassa ellen októberben ?, gólt azonban nem sikerült szereznie. Nem jött ez össze neki az Erste Ligában sem, ahol a Schiller-Vasas HC színeiben 8 mérkőzésen léphetett jégre.

“Hullámzó volt a szezonom, voltak jobb és rosszabb periódusok is sajnos ? nyilatkozta a játékos. ? Néhány betegség és egy ujjtörés is nehezítette a dolgom. Mentálisan nehéz év volt, de rendkívül tanulságos. Nagyon örülök, hogy számít rám a szakmai stáb, szeretném még jobb játékkal és több ponttal meghálálni a bizalmukat. Jelenleg az a célom, hogy nyáron a lehető legtöbbet fejlődjek, főként fizikálisan, de technikailag is. Szeptemberben a legjobb formámban szeretnék lenni, és valahogy úgy folytatni, ahogy a playoffban befejeztem. Bízom benne, hogy az elvégzett munkát át tudom vinni a jégre, és a tavalyinál több játéklehetőséget harcolok ki magamnak. Ez az elsődleges célom, és ha elég megbízható leszek, és ezáltal többet fogok játszani, a pontok is jobban fognak jönni, emiatt nem aggódom.”

Majoross Gergely vezetőedző véleménye Kreisz Brúnóról: “Első éve volt a felnőttek között, és tudjuk, hogy ez sohasem könnyű. Mindezt végiggondolva azt mondom, érthetően vett lassú rajtot, de rá is igaz, hogy eljött az áttörés a szezon vége felé. Tovább nehezítette az életét egy sérülés, ami kivette a játékból jó néhány hétre, de ahogy onnan visszatért, egy egészen más játékost láttunk. A kezdeti sokk után jó pályára tért, és úgy hiszem, a többi fiatallal együtt sokkal több jégidőt tudnak majd kiharcolni maguknak.”

kreisz

fotó: MAC facebook

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum