Tim Campbell érkezik, Meland és Wishart távozik

   

Kanadai védő szerződtetését jelentette be hivatalos honlapján a Fehérvár AV19, ugyanott az is kiderült, hogy két légiós elhagyja a klubot.

Tim Campbell az előző szezonban a Bolzanóban jégkorongozott, ahol kitűnt ponterős játékával, 7 gólja mellett 27 asszisztot jegyzett. A 28 éves bekk juniorként az OHL-ben, egyetemistaként a USportsban pallérozódott, majd két ECHL-es szezont követően a francia Gapban jégkorongozott először ideát, ahol védő létére közel járt a pont/meccshez.

„Tipikus jégkorongozó vagyok abban a tekintetben, hogy mindenáron a győzelmet hajtom – mondta a klub honlapjának. – Számomra az a legfontosabb, hogy a játék minden elemében segítsem a csapatot, legyen az támadás vagy védekezés, ezért mindent meg is teszek jégen és jégen kívül is.” Hannu Järvenpää vezetőedző véleménye a játékosról: “Tim Campbell mozgékony, jól korcsolyázó hátvéd. Nem csak a saját kapunk előtt állja meg a helyét, nem riad meg akkor sem, ha fizikálissá válik a játék, vagy meg kell védenie magát, illetve a csapattársait. Gyorsasága révén nemcsak hátul, hanem a támadásokban is segítségünkre lehet.”

Ugyanott a klub bejelentette: nem Fehérváron folytatja pályafutását Eric Meland és Ty Wishart sem. Előbbi a 2018/19-es, utóbbi a 2017/18-as idény közben érkezett a csapathoz.

A Fehérvár AV19 kerete jelenleg 22 játékost számlál, akik a következők: Kornakker Dániel, Michael Ouzas kapusok; Szabó Dániel, Jonathan Harty, Stipsicz Bence, Szabó Bence, Harri Tikkanen, Michael Caruso, Dylan Busenius, Tim Campbell védők; Kóger Dániel, Szita Donát, Szabó Krisztián, Erdély Csanád, Andrew Sarauer, Sárpátki Tamás, Timotej Sille, Reisz Áron, Anze Kuralt, Scott Timmins, Mikko Lehtonen, Andrew Yogan csatárok.

campbell

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk