Igor Ozsiganov az Ak Barszban

 

A 26 éves hátvéd egyetlen torontói szezon után újra a KHL-ben jégkorongozhat.

Jegor Jakovlev után újabb orosz hátvéd tér haza az NHL-ből. Igor Ozsiganov 2018 nyarán hagyta el a CSZKA-t a Toronto kedvéért. A kanadai NHL-csapatnál 53 mérkőzésen 3+4 pontot gyűjtött, valamint semleges plusz/mínusz mutatóval zárt. A 26 éves jégkorongozó visszatér a KHL-be, ősztől az Ak Barszban játszhat, miután a CSZKA még korábban elcserélte a játékjogát Jirí Sekacéért.

Ozsiganovhoz hasonlóan Henrik Haapala is felhagy egyelőre NHL-es terveivel. A 25 éves finn csatárt a legutóbbi másfél szezonban kölcsönadta a Florida Európába, most viszont hazatér hazája klubjába, a Jokeritbe. Szintén a finn csapattal kapcsolatos hír, hogy az egyaránt az NHL-ben játszó Henrik Borgström és Miro Heiskanen játékjogáért odaadta a Szalavat Julajevnek a házi gólkirályát, Sakari Manninent.

Az Admiral svéd légióssal bővítette keretét, Markus Ljungh a HV71 legponterősebb játékosa volt az elmúlt szezonban. A Torpedo amerikai csatárt hozott, Jordan Schroeder 2016-ban tagja volt az Egyesült Államok vb-csapatának, a legutóbbi évet az AHL-ben töltötte.

Alekszej Tyerescsenko visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Dinamo Moszkvához. A rutinos center egy évnyi minszki játék után állapodott meg újra nevelőegyesületével. A Szibir és az Avtomobiliszt játékosokat cserélt: Pavel Vorobej hiába hosszabbított szerződést a novoszibirszkiekkel, Jekatyerinburgba küldték, cserébe Alekszandr Torcsenyuk érkezett. Ilja Proszkurjakov a német Krefeldtől megy a Szocsi kapujába.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk