Nagyon igazságtalan, hogy így ért véget a mérkőzés

 

Colin Campbell NHL-alelnök szerint felmerül a szabálykönyv kiegészítése, miután a bírók nem fújták le Timo Meier kézpasszát.

Nem csendesedik a helyzet a szabálytalan gól körül, amellyel eldőlt a San Jose?St.Louis párharc harmadik mérkőzése. A hosszabbításban Timo Meier kézzel tette a pakkot Nyquist elé, aki azonnal megjátszotta Karlssont, ő pedig nem hibázott. A kézpasszt mindenki látta, csak a bírók nem. A találatot nem nézték vissza ? ezt a szabályok alapján nem is tehették volna meg ?, a Sharks nyert, így 2-1-re vezet összesítésben. Egy nappal az eset után Colin Campbell, az NHL alelnöke állt a kamerák elé, hogy nyilatkozzon a történtekről :”Rossz döntés volt. A bírónak fújnia kellett volna, ha ezt látja. Nagyon igazságtalan, hogy így ért véget a mérkőzés, ennek nem szabad előfordulnia a jövőben. A szabálykönyv lehetőséget ad arra, hogy bizonyos esetekben visszanézzenek dolgokat a játékvezetők. Itt ez nem állt fent. Ezek után lehet, hogy ki kell bővíteni a szabálykönyvet ? de ezt először meg kell tárgyalnia a ligának.”

Meg nem erősített hírek szerint a mérkőzést vezető Dan O’Rourke, Marc Joannette páros, illetve a vonalbíróként közreműködő Matt MacPherson, Jonny Murray kettős a rájátszásban már nem kap több feladatot.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum