Terbócs István az ötödik szezonját kezdi a MAC-nál

 

Az újbudai Extraliga-csapat egyik legenergikusabb magyar játékosa meghosszabbította szerződését.

“Ötödik évem lesz ez a MAC-ban, és úgy gondolom, hogy még mindig nagyok a fejlődési lehetőségeim, ezenkívül változatlanul jól érzem magam a csapatban – mondta a hokis a klub hivatalos közösségi oldalán. – Szeretem azt, ami körülvesz, gondolok a stábtagokra, a menedzsmentre, a kivételes szurkolóinkra. Így számomra nem is volt kérdés, hogy maradok. A céljaimról röviden annyit mondanék, hogy szeretnék a csapattal még egy fordulóval minimum tovább bent maradni, és a top 6-ban zárni az alapszakaszt, egyénileg még gyorsabban és ponterősebben hokizni. Azzal lennék elégedett, ha megdupláznám a pontjaim számát, és ezenkívül az előnyös játékban is nagyobb szerepet szeretnék vállalni, de tudom, hogy ehhez sokat kell dolgoznom.”

Majoross Gergely vezetőedző véleménye: “Terbócs külön öröm számunkra ,-hiszen a saját utánpótlásunkból érkezik, örülünk neki, hogy egyre magasabb szinten tud teljesíteni, hogy az Extraligában is nagyon fontos láncszem és nagyon hasznos játékos. Bízom abban, hogy jövőre még inkább az lesz. Azt hiszem, az nem kérdés, hogy elég munkát tesz-e ebbe, és elég sokat fog-e dolgozni a nyáron, mert eddig mindig sokat fejlődött. Az talán még fontosabb, hogy a játékértése és a színvonalhoz való igazodása is töretlen fejlődést mutasson.”

Terbócs István az előző Extraliga-idény alapszakaszában 10+12-ig jutott, a rájátszásban viszont pont nélkül maradt. Egy fölöttébb érdekes adat: az alapszakasz 56 mérkőzésén mindösszesen 3 kisbüntetést gyűjtött be a 22 éves csatár.

terbocs

fotó: MAC-facebook

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk