Mathew Maione a Kunlunhoz szerződött

 

A KHL egyik legponterősebb hátvédje egy szezon után távozik a Dinamo Rigától.

Az elmúlt két nap legnagyobb átigazolási hírét Mathew Maione hozta. A 28 éves kanadai hátvéd az előző szezonban érkezett a KHL-be, ahol a Dinamo Rigában szerzett 11 góljával és 35 gólpasszával a bajnokság egyik legponterősebb védőjeként debütált. Sebők Balázs korábbi csapattársa – Maione a 2017/18-as idényben a finn KalPa jégkorongozója volt – a Kunlun ajánlatát fogadta el, ősztől a kínaiaknál válhat vezérré.

A Szeversztal két új játékost szerzett. Vlagyiszlav Podjapolszkij az Ak Barsz kapusa volt, de csapatával együtt leszerepelt a rájátszásban, 85% alatti védési hatékonyságot hozott azon a 3 playoffmeccsen, ahol szerepet kapott. Vlagyiszlav Provolnyev a Szpartaktól kerül a cserepoveciekhez, hat év után hagyja el a fővárosiakat.

A Metallurg fehérorosz csatárral kötött szerződést. Dmitrij Bujnyickij az elmúlt öt szezonból négyet a Dinamo Minszknél töltött, a jelenlegi idényben 36 találkozón 10+3 pontig jutott. A 22 éves jégkorongozó eddig csak utánpótlás-válogatottságig jutott, az A csoportba visszajutott felnőtt fehérorosz szelekcióban még nem mutatkozott be.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk