Ezekkel a sorokkal kezdünk Korea ellen

   

Majoross Gergely szövetségi kapitány a britek ellen látott csapat első két sorához nem nyúlt hozzá, a harmadik és negyedik sorban kisebb változások vannak.

A kapuban Bálizs Bence kezd, a védelemben összekerült a két fiatal fehérvári bekk, Stipsicz és Szabó. Varga Arnold lesz a hetedik hátvéd. A harmadik csatársorban Vas, Bartalis és Bodo játszik majd, a negyedikben maradt a Terbócs, Benk, Magosi trió. A tizenharmadik csatár Nagy Krisztián lesz.

Majoross Gergely szövetségi kapitány az MJSZ honlapján így nyilatkozott a várakozásairól: “Nagy intenzitással játszó, gyors, küzdős ellenfélre számítunk. Készen állunk a mérkőzésre. Akkor van a legjobb esélyünk a sikerre, ha kellően nagy harci kedvvel és lendülettel kezdjük a mérkőzést. Korea mindent a sebességre alapoz, nagyon veszélyes kontracsapatról van szó. Nagyon gyorsan váltanak védekezésből támadásba, amihez a hátvédeik is előszeretettel csatlakoznak. Erre készülnünk kell, óvatosan kell bánnunk a koronggal, a leszedett korongokra gyorsan kell tudnunk reagálni. A kapusuk nagyszerű honosított játékos, ami komoly tartást biztosít nekik védekezésben, az ő szempontjukból ez a legfontosabb. Ami korábban nehézséget okozott nekünk a koreaiak elleni meccseken az az, hogy éppen a honosított játékosoknak köszönhetően nagyon más volt a stílusuk, amikor ők voltak pályán és más, amikor csak a született koreaiak. Ehhez néha kihívás volt mérkőzésen belül igazodni. Mivel most kevesebb a honosított, ez a variációs lehetőség is kisebb lehet náluk. Nekünk azonban az a legfontosabb, hogy készen álljunk a küzdelemre.”

A mérkőzés magyar idő szerint hétfőn reggel fél 9-kor kezdődik, és a Sport 1 élőben közvetíti.

Kapusok: Bálizs Bence (Vay Ádám)
Védőpárok: Kevin Wehrs, Szirányi Bence ? Pozsgai Tamás, Scott Macaulay ? Stipsicz Bence, Szabó Dániel ? Varga Arnold
Támadótriók: Erdély Csanád, Hári János, Galló Vilmos ? Nagy Gergő, Andrew Sarauer, Sofron István ? Vas János, Bartalis István, Chris Bodó ? Terbócs István, Benk András, Magosi Bálint, Nagy Krisztián

hunkor-2017

Fotó: Fényes Gábor/MJSZ

Cimkék: , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum