Ezekkel a sorokkal kezdünk Korea ellen

   

Majoross Gergely szövetségi kapitány a britek ellen látott csapat első két sorához nem nyúlt hozzá, a harmadik és negyedik sorban kisebb változások vannak.

A kapuban Bálizs Bence kezd, a védelemben összekerült a két fiatal fehérvári bekk, Stipsicz és Szabó. Varga Arnold lesz a hetedik hátvéd. A harmadik csatársorban Vas, Bartalis és Bodo játszik majd, a negyedikben maradt a Terbócs, Benk, Magosi trió. A tizenharmadik csatár Nagy Krisztián lesz.

Majoross Gergely szövetségi kapitány az MJSZ honlapján így nyilatkozott a várakozásairól: “Nagy intenzitással játszó, gyors, küzdős ellenfélre számítunk. Készen állunk a mérkőzésre. Akkor van a legjobb esélyünk a sikerre, ha kellően nagy harci kedvvel és lendülettel kezdjük a mérkőzést. Korea mindent a sebességre alapoz, nagyon veszélyes kontracsapatról van szó. Nagyon gyorsan váltanak védekezésből támadásba, amihez a hátvédeik is előszeretettel csatlakoznak. Erre készülnünk kell, óvatosan kell bánnunk a koronggal, a leszedett korongokra gyorsan kell tudnunk reagálni. A kapusuk nagyszerű honosított játékos, ami komoly tartást biztosít nekik védekezésben, az ő szempontjukból ez a legfontosabb. Ami korábban nehézséget okozott nekünk a koreaiak elleni meccseken az az, hogy éppen a honosított játékosoknak köszönhetően nagyon más volt a stílusuk, amikor ők voltak pályán és más, amikor csak a született koreaiak. Ehhez néha kihívás volt mérkőzésen belül igazodni. Mivel most kevesebb a honosított, ez a variációs lehetőség is kisebb lehet náluk. Nekünk azonban az a legfontosabb, hogy készen álljunk a küzdelemre.”

A mérkőzés magyar idő szerint hétfőn reggel fél 9-kor kezdődik, és a Sport 1 élőben közvetíti.

Kapusok: Bálizs Bence (Vay Ádám)
Védőpárok: Kevin Wehrs, Szirányi Bence – Pozsgai Tamás, Scott Macaulay – Stipsicz Bence, Szabó Dániel – Varga Arnold
Támadótriók: Erdély Csanád, Hári János, Galló Vilmos – Nagy Gergő, Andrew Sarauer, Sofron István – Vas János, Bartalis István, Chris Bodó – Terbócs István, Benk András, Magosi Bálint, Nagy Krisztián

hunkor-2017

Fotó: Fényes Gábor/MJSZ

Cimkék: , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
október 22., péntek
KK 16:00 FTCTAR 8-1VÉGE
EL 18:30 DEBTIT 6-2VÉGE
EL 19:00 ETOMIS 8-1VÉGE
ICEHL 19:15 AVSEHL 6-1VÉGE
    • DIGI SPORT 2
KK 19:30 OLRKIJ 4-1VÉGE
október 23., szombat
KK 16:00 FTCKIJ 1-4VÉGE
KK 19:30 OLRTAR 5-3VÉGE
október 24., vasárnap
EL 14:15 MISTIT 1-5VÉGE
KK 15:00 OLRFTC 1-3VÉGE
EL 17:30 DABMAC 3-9VÉGE
ICEHL 17:30 AVSKAC 2-3 HVÉGE
    • DIGI SPORT 2
EL 18:30 DEBETO 2-5VÉGE
KK 18:30 KIJTAR 9-4VÉGE
október 28., csütörtök
EL 18:00 MISGYE 
EL 19:00 ETOSCC 
EL 19:00 MACBRA 
Partnerünk
Archívum