Pápa Márton hivatalosan is a MAC Újbudában

 

Ha máshonnan nem, Szuper Levente Vasas-főnök minapi szavaiból sejteni lehetett, hogy a csupaszív játékos hol folytatja, és most be is jelentették a hírt.

Pápa Márton az előző szezont a Schiller-Vasas HC-ban kezdte, majd előbb rendszeresen feljátszott a MAC Újbudába, utána pedig az idény végén már stabilan az extraligás gárdában jégkorongozott. A következő évet úgymond hivatalosan is ott töltheti, miután szerződést kapott Majoross Gergely csapatától. ”Nagyon elégedettek voltunk Pápa Márton tavalyi teljesítményével, pedig nem volt könnyű dolga ? mondta a klub hivatalos közösségi oldalán a vezetőedző. ? Valamelyest a közepébe kellett beleugrania nálunk, és utána is sokszor előfordult, hogy kettős terhelésnek volt kitéve. Azt hiszem, ha fixen és az elejétől nálunk van, akkor még többet várhatunk tőle. Én egy klasszikus erőcsatárt látok benne, akinek van képessége arra, hogy ne szűküljön bele ebbe a szerepbe, de alapvetően az erőre és az energiára kell alapoznia a játékát. Még egyszer mondom, van benne képesség arra, hogy ne csak szerepjátékos legyen. Mi próbálunk abba az irányba menni, hogy minden sorunk képes legyen játszani is, ne csak ölni és időt húzni. Ő az egyik oszlop, akire építeni szeretnénk.”

“Megpróbálom kihozni magamból a maximumot. Szeretném bebizonyítani, hogy jó döntést hozott a vezetőedző velem kapcsolatban. Természetesen a célom az, hogy minél több jégidőt kapjak és fejlődjek” ? kommentálta a fejleményt a játékos.

papa

fotó: MAC-facebook

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum