Gröschl: Gyors és hatékony csapatot tervezünk

 

Vannak kiszemelt játékosok, mondta blogunknak a Hokiklub Budapest régi-új vezetőedzője, aki továbbra is sok fiatalt szeretne beépíteni a csapatba.

Az idei Erste Liga-szezon egyik újonca az alapszakaszban ingadozó teljesítményt nyújtva utolsó lett ugyan, ám a középszakaszban már közel állt ahhoz, hogy bejusson a rájátszásba is. A csapat irányítását januárban vette át közösen Gröschl Tamás és a szlovák Stefan Mega, és a bajnoki eredmények látványos javuláson mentek át. Így nem okozott nagy meglepetést, hogy a klub vezetése a 38 éves magyar szakembert kérte fel vezetőedzőnek a következő szezonra, miközben szlovák edzőtársa információink szerint hazájában kapott kihívást jelentő feladatot. “Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a menedzsment továbbra is számít a munkámra – mondta blogunknak a régi-új vezetőedző. – Magyarországon az Erste Ligában vezetőedzőnek lenni a szakma egyik csúcsát jelenti, ez igazi elitfeladat, amit nagy örömmel vállaltam.”

Gröschl Tamás januártól áll a Hokiklub Budapest kispadján, így a folytatásban felhasználhatja azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt hónapokban szerzett. “Vezetőedzőként mindig más szemmel nézi az ember a csapatot, és januártól én is így voltam ezzel. Ezen időszak alatt képet kaphattam arról, hogy milyen játékosok alkotják a keretet, és persze kialakult bennem az az elképzelés, amit most remélnyeim szerint meg is tudok valósítani egy teljes szezon alatt. A legfontosabb feladatunk a sebesség növelése lesz, mert gyors és hatékony játékot szeretnék kialakítani.”

Hogy mindezt kikkel teszik, azzal kapcsolatban még nem mondott konkrét neveket a szakvezető. “A csapatban természetesen tervezünk változtatásokat, vannak kiszemelt játékosok, ám továbbra is minél több fiatalt szeretnénk beépíteni. A cél az, hogy mind játékban, mind eredményekben előrelépjünk, és bejussunk jövőre a liga rájátszásába. A tervek szerint májusban kezdjük a közös munkát, amelynek első szakasza nyolchetes lesz.”

groschl-sv2

fotó: Somogyi Viktor

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
október 22., péntek
KK 16:00 FTCTAR 8-1VÉGE
EL 18:30 DEBTIT 6-2VÉGE
EL 19:00 ETOMIS 8-1VÉGE
ICEHL 19:15 AVSEHL 6-1VÉGE
    • DIGI SPORT 2
KK 19:30 OLRKIJ 4-1VÉGE
október 23., szombat
KK 16:00 FTCKIJ 1-4VÉGE
KK 19:30 OLRTAR 5-3VÉGE
október 24., vasárnap
EL 14:15 MISTIT 1-5VÉGE
KK 15:00 OLRFTC 1-3VÉGE
EL 17:30 DABMAC 3-9VÉGE
ICEHL 17:30 AVSKAC 2-3 HVÉGE
    • DIGI SPORT 2
EL 18:30 DEBETO 2-5VÉGE
KK 18:30 KIJTAR 9-4VÉGE
október 28., csütörtök
EL 18:00 MISGYE 
EL 19:00 ETOSCC 
EL 19:00 MACBRA 
Partnerünk
Archívum