Egymás után a 12.-et nyerte otthonában a Boston

 

A Bruinst ezúttal az összesen öt pontig jutó David Pastrnak repítette. Ben Bishop megsérült, Tyson Barrie rekordot döntött.

A hajrában nyerte meg az Original Six-rangadót a Boston a New York Rangers ellen. Hét perccel a befejezés előtt még csak 3-2-re vezetett a Bruins, de utána három gólt lőttek emberelőnyben, amivel el is döntötték a mérkőzést. David Pastrnak karrierjének negyedik triplája mellett két gólt készített elő. A Boston a sikerrel megszakította a New York elleni ötmeccses nyeretlenségi sorozatát.

pastrnak

A Philadelphia büntetőkkel verte a Torontót, és ezzel életben tartotta playoffos álmait. A Leafs ütötte az első kettőt, majd a Flyers hármat, ezután felváltva estek a gólok 4-4-ig. A rávezetések során egyetlen találat született Sean Couturier révén az ötödik körben. A Toronto hátránya öt mérkőzéssel a befejezés előtt hat pont a második Bostonnal szemben.

A Dallas egymás után a hatodik mérkőzését nyerte a Calgary ellen, amivel óriási lépést tett a rájátszás felé. A meccs hőse a Stars kapustandeme, a Ben Bishop, Anton Hudobin páros volt. Bishop hibátlanul védve 20 lövést fogott a 34. percig, amikor sérülés miatt lecserélték. A helyére érkező Hudobin 15-öt hárított, és csak másfél perccel a befejezés előtt kapitulált, amikor a Stars már kettővel ment.

A Vegas vereséget szenvedett Denverben, elszalasztva a lehetőséget, hogy matematikailag is biztosítsa a helyét a legjobb nyolc között. A Colorado a mérkőzés derekán már 3-0-ra vezetett, innen a Knights csak szorossá tudta tenni a mérkőzést. A meccs legjobbja a három pontig jutó Tyson Barrie volt, aki többek között a 73. gólját lőtte a klub mezében, amivel megdöntötte Sandis Ozolins hátvédekre vonatkozó csúcsát. Öt mérkőzéssel a befejezés előtt az Avalanche a nyolcadik helyen áll, és két pont az előnye az Arizona és négy a Minnesota előtt.

barrie 73

NHL, 2019. március 27.:

Philadelphia?Toronto 5-4 b.
G.: Konecny, Gudas, Couturier, Hartman ill. Brown, Kadri, Matthews, Nylander

Boston?NY Rangers 6-3
G.: Pastrnák (3), DeBrusk, Bergeron, McAvoy ill. Zibanejad (2), Strome

Calgary?Dallas 1-2
G.: Brodie ill. Radulov, Heiskanen

Colorado?Las Vegas 4-3
G.: Calvert, MacKinnon, Barrie, Bourque ill. Stastny, Smith, Tuch

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum