Kyle Connor lett a hét játékosa az NHL-ben

 

Az öt gólt szerző csatár Stamkost és Grubauert előzte meg.

Kyle Connor 5 góllal és összesen 8 ponttal lett a március 18. és 24. közötti időszak legjobbja. A Los Angeles és az Anaheim ellen idegenben góllal és gólpasszal zárt, a Vegas ellen nem szerzett pontot. A hét utolsó mérkőzésén a Nashville ellen nagyon kijött neki a lépés, egy gólpassz mellett megszerezte karrierje első mesterhármasát, és pályafutása során másodszor gyűjtött négy pontot. Connor egymás után másodszor érte el a 30 gólos határt, és először szerzett legalább 60 pontot egy szezonban.

Steven Stamkos is nyolc ponttal zárta a hetet, mégpedig 4+4 formájában. A Tampa kapitánya az Arizona és a St. Louis ellen egyszer-egyszer volt eredményes, a Carolina és a Washington ellen egyaránt 1+2-vel zárt. A Coyotesnak lőtt gólja a 384. volt a Bolts mezében, amivel megdöntötte Vincent Lecavalier franchise-rekordját. Stamkos pályafutása során ötödször lépte át a 40 gólos küszöböt.

Philipp Grubauer, a Colorado kapusa 96,1%-os hatékonysággal és 1,49-es kapott átlaggal zárta a hetet. A német hálóőr győzött a Minnesota, a Dallas és a Chicago ellen, míg az egyetlen vereséget a Hawks elleni visszavágó alkalmával szenvedte el hosszabbításban. Grubauer ebben a szezonban 15 győzelemnél jár, ez egyéni rekordjának a beállítása.

3 stars 24

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL   MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk