Nincsenek szavak arra, hogy milyen mélyen vagyunk

   

Borbás Gergely, a DAB vezetőedzője elkeseredetten, de egyben keményen nyilatkozott a Dunaújvárosi Acélbikák idei utolsó meccse előtt.

A DAB az ősi rivális Fehérvár farmcsapatával zárja a középszakaszt és egyben a szezont pénteken. Amennyiben nem nyer a csapat a presztízsmeccsen, illetve a Schiller-Vasas legyőzi a már ugyancsak negyeddöntőbe jutott Gyergyói HK-t, akkor az újvárosiak az utolsó helyen végeznek, amire emberemlékezet óta nem volt példa.

Borbás Gergely ennek kapcsán a következőket mondta:  ?Nincsenek szavak arra, hogy milyen mélyen vagyunk jelenleg. Holnap azért lépünk jégre, hogy elkerüljük az utolsó helyet, illetve a becsületünkért kell küzdenünk, ahogy korábban is mondtam. Valószínűleg arra is jó lehetőség lesz a pénteki mérkőzés, hogy a vezetőség megnézze, ki az, akire lehet számítani a következő szezonban is, mert véleményem szerint elég élesen körvonalazódik, hogy kire nem lehet. Megértjük a szurkolóink csalódottságát, és nem is szeretnék nekik mást üzenni, csak azt, hogy köszönjük a kitartásotokat. Mivel mást nem tudunk tenni, ezért a szezon után azonnal el kell kezdenünk építkezni a következő bajnokságra.?

A találkozóra február 22-én 18 órakor kerül sor Dunaújvárosban.

borbas

fotó: Boda Bence/DAB

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum