Sidney Crosbynál nincs nagyobb sportember

 

A liga másik 30 csapatának szurkolói szemében egyáltalán nincs mit kedvelni rajta. A jelek szerint ezt nagyon is megtanulta kezelni.

A Pittsburgh Penguins január 2-án a Madison Square Gardenbe látogatott, ahol a New York Rangers várt rá. Nick Lipeika, aki kérlelhetetlen Rangers-szurkoló, külön készült az eseményre, elvégre 2016 és 2017 bajnoka érkezett hozzájuk, a liga legjobb játékosával, Sidney Crosbyval az élen. Mint mindenhol az NHL-ben, a legvérmesebb szurkolók mindig Crosbyra készülnek a legjobban. Lipeika tökéletes helyről, az ellenfél büntetőpadja fölül nézhette az eseményeket. Viszonylag hamar, már a 3. percben eljött az ő ideje, amikor Crosbyt gáncsolásért kiküldték két percre. Igazi New York-iként nem elégedett meg a szokásos ?Crosby, kapd be!? típusú beszólásokkal. Mint később a The Athletic hasábjain Craig Custance szakírónak el is ismerte: ?Nem jöhettem elő ezzel, valami sokkal jobbat kellett kitalálnom. Ezt már biztosan hallotta elégszer.?

Így a következő mondatok hagyták el a száját a bőven hallótávolságon belül lévő szupersztár felé: ?Hé, Crosby! Most két percig itt ülünk majd együtt, te meg én, és ezalatt biztosan nem lősz gólt. Amikor a Gatorade reklámarcot keresett a kanadai marketinghez, akkor eredetileg egy kemény fickót akartak. De Justin Bieber nem volt elérhető, így te lettél az. Hallottam, Jevgenyij Malkin egyszer azt mondta, hogy jobb csapattársakkal néhány kupával többje lenne már.? Crosby természetesen komolyabb inzultusokhoz is szokva van, így csak nevetett az egészen, a büntetőpadon ülő hivatalos személyekkel együtt. A provokációhoz mások is csatlakoztak, hasonló hangnemben, a sztár egy ponton egy kis vizet is kispriccelt a kulacsából a szurkolók felé.

De aztán a büntetés letelt, és onnan minden ment ugyanúgy, ahogy már megszokhattuk. A Pittsburg Crosby vezetésével gólparádét rendezett a Gardenben, és 7-2-re nyert. Lipeika megtette, ami tőle tellett, elégedetten távozhatott volna az arénából, ám valamiért a meccs után is a helyén maradt. És ekkor jött a slusszpoén: megjelent Jon Taglianetti, a Pens felszerelésmenedzsere, egy ütővel a kezében. Egyenesen odament a büntetőpadhoz, és kiintett Lipeika felé, majd a palánkon keresztül átnyújtotta az ütőt. A meglepett szurkoló átvette, és látta, hogy a boton nem csak Crosby aláírása van, hanem a következő kis üzenet is: ?Jó duma! Legközelebb legyél kicsit kíméletesebb hozzám! Sidney Crosby.?

crosby_stick

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum