Odnoga Lotti megszerezte első gólját

 

A női jégkorong elmúlt heti eseményeinek összefoglalója.

OB I

Két találkozót rendeztek eddig a bajnokságban, a címvédő KMH Budapest mindkettőt magabiztosan nyerte. A MAC Marilyn ellen 25-1-re, az FTC-Telekom ellen 13-0-ra győztek az újbudaiak. A első meccsen Huszák Alexandra öt, a másodikon Horváth Tifani hat gólt szerzett.

U25-ös bajnokság

Továbbra is hibátlan mérleggel áll az FTC, amely az utóbbi napokban úgy verte a DVTK-t és a Hatvant is, hogy gólt sem kapott (13-0 és 7-0). A KMH is kétszer nyert, az Angels NJSE ellen 3-1-re, a MAC ellen büntetőkkel 5-4-re, ezzel feljött a második helyre.

Légiósok

A svéd bajnokságban a két ünnep között kétszer is találkozott az éllovas Modóval Jókai-Szilágyi Zsófia csapata, a Lulea. Az első meccset otthon 3-2-re elveszítette a magyar válogatott játékos együttese, aztán idegenben javított, 6-4-re nyert. A Lulea hátránya három pont, de négy meccsel kevesebbet játszott.

Az észak-amerikai egyetemi ligában Odnoga Lotti – aki a napokban publikált interjúnkban mesélt eddigi élményeiről – megszerezte első gólját, ám a Connecticut így is 4-1-re nyert. A magyar bekk 3-0 után szépített.

Magyar érdekeltségű női jégkorong-bajnokságok elérhetőségei:

EWHL
DEBL

Magyar női U25-ös bajnokság

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk