A KMH II nyerte a magyar rangadót

 

Az újbudaiak a ferencvárosiak ellen nyertek magabiztosan a DEBL-ben.

EWHL

A Budapest U25 Select 7-0-ra kapott az Ajstulu Almatitól. A kazah csapat jószerével már az első harmad második felében eldöntötte a meccset: húsz másodperc alatt két gólt szerzett, majd még egyet, így biztos előnyre tett szert. Ezt Aldabergenova mesterhármasa követte, majd az 55. percben jött az újabb kazah gól, így súlyos vereséggel zárt az FTC és a MAC Marilyn vegyes csapata. A magyar együttes kedden máris javíthat, éppen az Ajszulu ellen Budapesten, aztán szerdán a veretlen KMH-val is összecsap a tabellán harmadik kazah gárda.

DEBL

Az osztrák központú ligában magyar rangadót rendeztek vasárnap, de ez egyoldalú lett: a KMH Budapest II 12-0-ra verte a Kiss Andreát és Pintér Hannát nélkülöző FTC-t. Az első harmadban még tudta tartani magát a zöld-fehér csapat, de ez is csak arra volt elég, hogy a rivális két gólnál többig ne jusson. Horváth Dominika öt perc után ütötte az első találatot, majd emberelőnyben született a második a 13. percben. Ezt Szick Dorka érte el, aki végül öt góllal és két gólpasszal járult hozzá a sikerhez, Váradi Orsolya pedig mesterhármast szerzett. A KMH II elképesztő fölényben volt, összesen 97 lövéssel próbálkozott, és volt olyan, hogy 12 másodperc alatt szerzett két gólt.

A MAC Marilyn 3-2-re kapott ki az SPG Caps Flyers/Highlanderstől. A magyar együttes az első harmadban kétgólos előnybe került Kreisz Emma duplájával, de az osztrák csapat a második felvonásban bő nyolc perc alatt fordított. Az utolsó játékrész végén a MAC emberelőnyben támadhatott, a kapust is lehozta, de az egyenlítés nem jött össze.

U25-ös bajnokság

Két találkozót rendeztek az elmúlt héten. A KMH háromszor többet lőtt kapura, de végül csak egy góllal, 3-2-re verte az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia együttesét: a győztes találatot Maár Emese szerezte emberhátrányban az 55. percben. A MAC Marilyn 9-0-ra ütötte ki a DVTK-t, Kulcsár Gabriella volt a budapestiek legjobbja 3+2-vel.

Légiósok

A svéd bajnokságban a Jókai Szilágyi Zsófiát továbbra is nélkülöző Lulea 11-2-re verte a Göteborgot, és a második helyen áll, de vesztett pontokat tekintve jobb, mint az éllovas Modo. Pintér Lili együttese, az SDE kétszer is kikapott: az AIK-tól 4-0-ra, a HV 71-től 5-2-re. A magyar válogatott játékos ezúttal nem játszott.

A svéd második ligában Pártos Réka csapata, a Karlskrona ismét győzött: 3-0-ra a Linköping II ellen. A magyar légiós a kezdőcsapatban szerepelt, és egy kiállítás került a neve mellé.

Az észak-amerikai egyetemi bajnokságban Odnoga Lotti együttese, a Dartmouth egy győzelemmel és egy vereséggel folytatta. Előbb 4-2-re verte az Uniont, majd 2-1-re kikapott a Rensselaertől. A magyar védő az első meccsen három, a másodikon egy lövéssel kísérletezett, és mindkétszer kiállították egy-egy alkalommal.

kmhboz-ewhl

Fotó: Somogyi Viktor

Magyar érdekeltségű női jégkorong-bajnokságok elérhetőségei:

EWHL
DEBL

Magyar női U25-ös bajnokság

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum