Gdanskban is átírta a menetrendet a jég

 

Egy meccset félbeszakítottak, egyet el sem kezdtek a lengyelek EIHC-tornáján.

Nem volt jó napjuk pénteken az EIHC-tornák rendezőinek. A lengyelországi Gdanskban ? ahol a házigazdák mellett Dánia, Ausztria és Norvégia küzdött volna egymással már pénteken is ? ugyancsak meg kellett küzdeni a pálya alkalmatlanságával.

Nem elég, hogy az osztrákok a felszerelésük fele nélkül érkeztek meg Gdanskba, és ezért a norvégok elleni meccsüket délutánról késő estére kellett halasztani, a lengyel?dánon ugyanúgy tönkrement a jég, ahogy a Tüskecsarnokban. Itt két harmadot még le tudtak játszani a meccsből, ám 43. percben a jégben elhelyezett egyik hirdetés felett lyuk keletkezett, amelyet ott sem tudtak befoltozni. Egy óra várakozás után a találkozó félbeszakadt, ekkor a lengyelek 1-0-ra vezettek Dominik Pas 13. percben szerzett góljával. Ezután az eleve elhalasztott osztrák?norvégot már el sem kezdték. A lengyel és a dán csapat egyébként ebben a felállásban játszott, amíg játszott:

Lengyelország: Murray (k) ? Gimiński, Michałowski; Paś, R. Nalewajka, Bepierszcz ? Ziółkowski, Jaśkiewicz; Michalski, Neupauer, Ł. Nalewajka ? Kostek, Bychawski; Przygodzki, Krężołek, March ? Paszek, Radzieńciak; Gościński, Jarosz, Jeziorski.

Dánia: Galbraith (k) ? Lyo, Jakobsen, Spelling ? Lassen, Larsen; Meyer, J. Jensen, From ? Knudsen, Krogsgaard; Olsen, Nielsen, Hojbjerg ? Bergholt, Rondbjerg; K. Jensen, Christenesen, Poulsen.

A torna szervezőinek döntése alapján a négy csapat 0 pontról, 0-0-s gólkülönbséggel folytatja szombaton.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum