Öt helyszínen lesz még nemzetközi torna

 

Valamennyi vb-ellenfelünk gyakorol a novemberi IIHF-szünetben.

A budapesti négy nemzet torna mellett további öt helyszínen lépnek jégre felnőtt férfi válogatottak ezen a héten. 2019-es divízió 1/A-s ellenfeleink közül Dél-Korea és Kazahsztán Magyarországon játszik, többek között ellenünk. Fehéroroszország saját eseményt rendez, ahol egy másik asztanai ellenfelünkkel, Szlovéniával is összecsap, rajtuk kívül két A csoportos együttes, Franciaország és Lettország küzd ott csütörtöktől szombatig. Ötödik riválisunk, Litvánia hatcsapatos tornát hívott össze, ahol Japánnal és Fehéroroszország U25-ös csapatával csatázik, míg a másik hármasban Észtország, Románia és Lettország B együttese játszik körmérkőzéseket csütörtöktől szombatig, hogy vasárnap helyosztókkal zárjanak.

A nem divízió 1/A-s érintettségű események közül a divízió 1/B-be visszacsúszott Lengyelország A csoportos válogatottakat fogad, péntektől vasárnapig sorrendben Dánia, Norvégia és Ausztria vár rá. A Deutschland Cupon komoly változás, hogy idén már nem lesz észak-amerikai csapat: az elmúlt évtizedben Kanada és az USA felváltva vett részt, ennek a szériának előbbi vetett véget azzal, hogy nem utazik Németországba, így a házigazdán kívül Szlovákia, Svájc és Oroszország B csapata gyakorolhat.

A Karjala Kupa 2017-ben az olimpiai szezon miatt speciálisan, 4 helyett 6 csapattal zajlott, idén újra csak Csehország, Finnország, Oroszország és Svédország csap össze az Euro Hockey Tour keretein belül.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum