Hét vereség után nyert az Anaheim

 

Cam Fowler mesterhármassal segítette a kaliforniai csapatot. John Stevens már nem a Los Angeles edzője.

A Gardenben felborult a pálya, a Buffalo 40:21-re nyerte a kapura lövéseket, de ez is kevés volt a szenzációs napot kifogó Henrik Lundqvist ellen. A svéd mellé Jimmy Vesey nőtt fel, aki győztes gólt lőtt, majd egy üres kapus találattal bebiztosította a két pontot.

henrik lundqvist

A sírból hozta vissza a meccset a Tampa a kanadai fővárosban. Az Ottawa 2-0-ra és 3-2-re is vezetett a mérkőzésen, de a Lightning fél perccel a befejezés előtt Brayden Point góljával egyenlített, majd a hirtelen halálban a néhány napja szerződést hosszabbító Yanni Gourde góljával a győzelmet is megszerezte. A meccs legjobbja a három gólpasszig jutó Ryan McDonagh volt.

Anaheimben hasonló volt a forgatókönyv. A Columbus fél perccel a befejezés előtt mentette döntetlenre a találkozót, a másodszor eredményes Pierre-Luc Dubois góljával. A hosszabbítás itt másképp alakult, a hazaiak részéről az a Cam Fowler talált be, aki előtte rendes játékidőben már duplázott. Fowlernek ez volt pályafutása első triplája, sőt a hátvéd két gólt is csak egyszer ütött egy mérkőzésen: majdnem hét éve, 2011. november 11-én a Minnesota ellen.

Megtörtént a szezon első edzőváltása az NHL-ben. Az utolsó kilenc meccséből hetet elbukó Kings elküldte John Stevenst és Don Nachbaur másodedzőt. A szezon végéig Willie Desjardins áll a kispad mögé, aki legutóbb a Vancouvert és a Dallast irányította, valamint a kanadai válogatottat is a februári téli olimpián. Desjardins segítőjének meglepetésre Marco Sturmot jelölték ki. A német játékos, aki közel 1000 meccset játszott az NHL-ben, szintén ott volt a téli olimpián, és ezüstéremre vezette a német válogatottat. Sturm az e heti Deutschland Cup után csatlakozik a Kings stábjához.

NHL, 2018. november 4.

Ottawa?Tampa Bay 3-4 h.
G.: Ryan, Lajoie, Ceci ill. Paquette, Joseph, Point, Gourde

NY Rangers?Buffalo 3-1
G.: Vesey (2), Pionk ill. Sheary

Anaheim?Columbus 3-2 h.
G.: Fowler (3) ill. Dubois (2)

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum