Megható búcsúlevélben köszönt el Pjotr Szcsasztlivij

 

Az orosz klasszis az idén már nem játszik a Sportklubban, derült ki fb-oldalán közzétett üzenetéből.

Pjotr Szcsaszlivij, az orosz jégkorongválogatott egykori csapatkapitánya az előző szezonban a Csíkszereda legjobbjainak egyike volt, kivételes sportemberként és igazi vezérként tűnt fel nemcsak a jégen, hanem azon kívül is. Az Erste Liga-elsőségre aspiráló csapatnál továbbra is számítottak volna a 39 éves hokisra, aki azonban mindeddig nem játszott a mérkőzéseken. Azt lehetett hallani informálisan, hogy családi okok miatt késik, ám megérkezését egyre későbbre tették.

Vasárnap aztán lényegében kiderült, hogy ezt a szezont kihagyja. A támadó igen szép búcsúüzenetet tett közzé közösségi oldalán, amelyet az alábbiakban magyar fordításban teljes egészében közlünk.

“Kedves barátaim, csapattársak, szakvezetők, ügyintézők és mindenki a Sportklub Csíkszereda környékén. Először is hadd köszönjem meg mindenkinek azt a támogatást, amelynek folytán lehetőséget kaptam veletek tölteni a nagyszerű 2017/18-as szezont. Csíkszereda rengeteget adott nekem, és én cserébe mindent megtettem, hogy visszatérhessek közétek. Arra készültem, hogy a 2018/19-es idányt is itt tölthetem, a kedvenc játékomat játszva, akár még sok-sok éven át, amíg én magam és a szurkolók együtt élvezhetjük mindezt. A családi körülményeim azonban megváltoztak. Mindezek következtében át kellett gondolnom a terveimet. Eljött az ideje, hogy iskolába hordjam a gyerekeimet, és segítsek megoldaniuk a házi feladataikat. Eljött az ideje, hogy együtt ünnepeljük a születésnapjukat, és hogy én vigyem őket a jégkorong- és a balettedzésekre. Eljött az ideje, hogy otthon töltsem a vakációkat a családommal. Hogy együtt reggelizzünk és vacsorázzunk nap mint nap. Hokis életem egyik legnagyszerűbb időszakát tölthettem Csíkszeredában. Ezentúl is követni fogom a csapat eredményeit, figyelem az útját lépésről lépésre. A Sportklub jó kezekben van, jó irányba halad, vezetői és szurkolói is gondoskodnak arról a maguk eszközeivel, hogy sikeres legyen most és a jövőben is. Köszönöm, hogy megértitek és elfogadjátok döntésemet, mindenkinek a legjobbakat kívánom. Egyszer még talán lesz lehetőségem arra, hogy jégre lépjek a Csíkszereda színeiben.?

szcsasztlivij

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum