Révész Marcell elkezdte a pontgyártást Svájcban

   

Kisebb körkép a juniorbajnokságok magyar légiósairól.

A svéd U20-as SuperElitben a múlt hét folyamán 3 mérkőzés is várt a Rögle csapatára. Horváth Bálinték kétszer fogadták a Linköpinget (2-3 büntetőkkel, 2-6), valamint egyszer a Södertäljét (4-7), és sok örömük nem volt az összecsapásokban. Horváth mindegyik meccsen 1 pontot szerzett, gólpassz, gól, gól sorrendben. 11 mérkőzésen 5 pontos, a Rögle negyedik.

A korosztályos másodosztályban, az U20 Elitben is játszottak fiatal légiósaink. A Jakabfy Csongorral felálló, a bajnokságban harmadik helyezett Borlänge 8-3-ra verte a Viking HC-t a nyugati divízióban. A keleti régióban a Wings 2-1-re kikapott a Nyköping otthonában, Kemény Patrik nem szerzett pontot, a Wings utolsó.

A német DNL-ben az Augsburg ismét kevésbé sikeres hétvégén volt túl, a Mannheim kétszer verte őket saját pályájukon. Az első meccs 2-6-os, a második 3-4-es vereség lett. Szűcs Ádám a második mérkőzésen 1+1-et tett a közösbe, Péter Donát ezúttal pont nélkül maradt. Kánya Tamás és az Eisbären Berlin már jobb napokat zárt, idegenben verték a Bad Tölzöt 6-3-ra, illetve 5-1-re. Kánya nem szerzett pontot, idén eddig 4 egység áll a neve mellett. A Berlin negyedik, az Augsburg hatodik a 8 csapatos bajnokságban.

A svájci Elite A-ban három összecsapást vívott a két magyart is foglalkoztató GCK Lions. A Davost otthon 5-2-re ütötték Révész Marcellék, majd a Gottérontól hazai jégen szenvedtek 2-1-es vereséget, végül Bernben 7-3-ra ismét diadalmaskodtak. Révész az első meccsen 2 gólt ütött és egy gólpasszt adott, a másodikon nem iratkozott fel a pontszerzők közé, majd a harmadikon 1+3-at alkotott. A 18 éves csatár ezzel 9 meccsen 7 pontnál tart Európa egyik legerősebb juniorligájában. Falus Ádám ezúttal az Elite B-s ZSC Lions együttesében lépett jégre. A Lions három győzelmen van túl, a Bülachot hosszabbításban 3-2-re, az Innershwyzet 3-1-re, a Thunt 4-1-re verte. Falus az első meccsen gólpasszos, a harmadikon gólszerző volt. A GCK nyolcadik az A osztályban, a testvércsapat harmadik a B osztályban.

Az Elite A-nak van még egy magyar jégkorongozója, a Langnau kapuját védő Kovács Dávid személyében. A Langnau, vagy más néven az SCL Young Tigers a múlt héten 3 győzelmet is aratott: a Bernt idegenben (6-3), a Luganót otthon (4-3), a Zugot ismét idegenben (5-2) győzte le. Kovács az első és a harmadik találkozón védett, idén eddig 7 meccsen átlagosan csak 2,15 gólt kap, ami a legjobb mutató a ligában. A Langnau vezeti a bajnokságot. After being enabled, you put up a brief profile consisting of a 1000-word bio and up to four pictures (make sure to include a photo of yourself as this will create a great impression). The next step is creating a match. The matching process is pretty easy. After you have chosen your partner and provided the first profile, the asian singles phoenix az other members who are interested will start browsing through your profile and matching with you. The matchmaking process is quick and easy for you and the other members.

Papp Kristóf újabb meccset tudhat a háta mögött az amerikai USHL-ben. Ismét a Team USA csapatával küzdött meg a Madison Capitols, ám ezúttal büntetőkkel 2-1-re nyertek, Papp négy lövést eresztett meg. A Madison a kilenccsapatos Keleti Konferencia nyolcadik helyén áll.

A kanadai WHL-ben a Vancouver Giants a Prince George Cougarshoz utazott, és sima meccsen 3-0-ra diadalmaskodott. Törzsök Hunor játszott, pontot nem szerzett.

Vértes Nátán SM-ligás U20-as csapata, a finn HPK együttese 3-1-re verte otthon a Tutót, majd Tapparában 2-0-ra kikaptak. Vértest a negyedik sorba nevezték, pontot nem szerzett, a HPK nyolcadik.

Egy osztállyal lejjebb, az U20-as Mestisben, a TPS Akadémia 7-4-re verte a Diskost, majd a Blues akadémiájától 3-1-re kikapott. Az első meccsen Farkas Márton 1+1-et, Nagy Zoltán egy gólt ért el. A TPS hetedik a tabellán.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR ÉLŐ
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum