Indul a jegyértékesítés a jubileumi hokiderbire

   

A Fradi-jégkorong születésének 90. évfordulója alkalmából október 29-én a Tüskecsarnokban meccsel az FTC-Telekom és az UTE.

Az alaphírről már beszámoltunk, a nóvum egyrészt az, hogy vasárnaptól elérhetők a jegyek, illetve kaptunk egy imázsvideót is a zöld-fehérektől.

A mérkőzésre tehát bő két hét múlva hétfőn kerül sor, este 8 órától, az M4 Sport közvetít, de a szervezők természetesen telt házra számítanak. A szakosztály különleges felvezetéssel és programokkal készül a mérkőzés előtt és a harmadok közötti szünetekben is. Idézünk néhány fontos részletet az FTC-Telekom vonatkozó közleményéből:

?Mivel a találkozóra várhatóan hatalmas lesz az érdeklődés, a férőhelyek száma pedig a Tüskecsarnokban is korlátozott, ezért érdemes a belépőjegyeket elővételben megvásárolni. Tájékoztatjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy október 14-én, vasárnap elindul az elővételes jegyértékesítés! A belépők már a Gyergyói HK elleni, 18:00-kor kezdődő hazai mérkőzésen is kaphatóak lesznek a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában (a pénztár a kezdés előtt egy órával, 17.00-kor nyit), hétfőtől pedig a Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shopban is megvásárolhatóak, nyitva tartási időben (hétfő?szombat 10.00-19.00, hazai futballmeccs napján a mérkőzés végéig). A belépők a különleges alkalomra és helyszínre való tekintettel a megszokottól eltérő, 1500 forintos egységáron kaphatóak. Fontos, hogy a szezonbérlet természetesen erre a mérkőzésre is érvényes, de a Tüskecsarnok bejáratánál kizárólag a meccsre szóló belépőjegyet fogadnak majd el, így bérleteseinket arra kérjük, a Pesterzsébet Jégcsarnokban vagy a Fradi Shopban bérletük felmutatásával mihamarabb váltsanak ki a találkozóra térítésmentesen belépőjegyet! Természetesen erre a meccsre is érvényes a szakosztályi bérletakció, így a vízilabda- vagy kézilabdabérletet felmutató szurkolóink 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket. A találkozóra parkolójegy is kapható 500 forintos egységáron, amelyet gépjárművel érkező szurkolóinknak mindenképpen érdemes megvásárolnia, hiszen a Tüskecsarnok környékén különösen hétköznapi meccsnapokon nagyon nehéz a felszíni parkolás, a parkolójegy pedig a hazai drukkereket feljogosítja a csarnok mélygarázsában való parkolásra. A parkolójegy korlátozott számban kapható, 200 darabot értékesít belőle a szakosztály!

Fontos információ, hogy a vendégdrukkerek számára a jegyvásárlás kizárólag elővételben, az Újpesti Jégcsarnoknál lehetséges, ennek részleteiről szakosztályunk később tájékoztatja a vendégklubot és szurkolóit.?

Egyelőre ennyi a lényeg, de jönnek később további információk is, nyilván a Fradi.hu-n és az FTC-jégkorong hivatalos közösségi oldalán éppúgy, ahogy nálunk is. Addig is a fentebb már említett videó:

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum