7-nél állt meg a Vegas, az Edmonton és a San Jose is

 

McDavid, Marchessault és Smith is négy pontot szerzett.

Connor McDavid és Ryan Nugent-Hopkins vezetésével nyert simán 7-3-ra az Edmonton a Winnipeg ellen. A kapitány győztes gólt lőtt és három találatot készített elő, kétszer Hopkinsnak. 7-3-ra nyert a San Jose is, amely a helyi rivális Anaheimet kapta el. A meccs az eredmény ellenére nem volt sima, a Ducks háromszor vezetett, a Sharks háromszor egyenlített, és csak 3-3 után tudott dönteni. A San Joséban még nem lépett jégre a friss szerzemény Erik Karlsson.

A nap harmadik hetesét a Vegas lőtte a Los Angelesnek. A 7-2-es idegenbeli sikerből Jonathan Marchessault és Reilly Smith egyaránt négy-négy ponttal vette ki a részét, előbbi 2+2, utóbbi 1+3 formájában. A Kingsben először volt eredményes az NHL-be visszatérő Ilja Kovalcsuk.

Marchessault

Quebecben rendezték a Habs?Caps összecsapást, ahol meglepetésre simán nyert a Montreal a bajnok Washington ellen. A Canadiens már a hatodik percben kettővel ment, és végül 5-2-re győzött. A fővárosi csapatban először lépett jégre az előszezonban Alekszandr Ovecskin, aki honnan máshonnan, mint a baloldali bedobókörből ágyúzott Charlie Lindgren kapujába. A Barclays Centerben az Islanders lenullázta a Devilst. A brooklyniak kapujában Thomas Greiss és Christopher Gibson összesen 36 védéssel ért el shutoutot.

A hazai jégen játszó Detroit hátrányból nyert a Chicago ellen 4-2-re. A Red Wings a második harmad közepén egyenlített, az utolsó öt percben pedig Jevgenyij Szvecsnyikov és Gustav Nyquist találataival a meccset is behúzta. Az utolsó öt perc döntött Minnesotában is, ahol a Dallas örülhetett. A hajrában a Stars Justin Dowling és Radek Faksa góljaival alakította ki a 3-1-es végeredményt.

A nap egyetlen szétlövését a Vancouver nyerte a Los Angeles második csapata ellen. A Canucks először 1-3-ról egyenlített, majd a rávezetések negyedik körében Nyikolaj Goldobin góljával a győzelmet is megszerezte.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum