Majoross Gergely kiakadt Érsekújváron

   

A MAC vezetőedzője sajnálja, hogy lekötötték a csütörtök esti felkészülési mérkőzést.

Ez igen szép eredmény ? gondoltuk, amikor láttuk, hogy a budapesti Extraliga-újonc 5-0-ra verte felvidéki riválisát idegenben. A konkrétabb információkkal rendelkezők azonban gyorsan lelohasztották lelkesedésünket. Kiderült ugyanis, hogy a HC Nové Zámky korántsem a legerősebb keretével, hanem jórészt juniorokkal állt fel az összecsapásra. A klub honlapja ezt így fogalmazta meg: ?Az utolsó felkészülési meccsen a MAC Újbuda csapatát fogadtuk vendégül, amelyre az érsekújváriak a második vonallal léptek jégre. A Saliji?Hudec edzőpáros vezetése alatt a fiatal érsekújvári gárda a mérkőzés közepéig tartotta a lépést az Újbuda legénységével, amely végül ötgólos győzelmet aratott.?

Ezek után már nem is annyira lepődtünk meg azon, hogy Majoross Gergely vezetőedző kifejezetten sarkos véleményt fogalmazott meg a MAC Újbuda hivatalos közösségi oldalán: “Sajnálom, hogy Érsekújvárra jöttünk. Mi élesíteni szerettük volna a formánkat, megnézni, hogy hol tartunk a Tipsport Liga egyik résztvevőjéhez mérten, ehhez képest egy harmadosztályú mérkőzésen találtuk magunkat. Egy EBEL-ben szereplő ellenfelet mondtunk vissza azért, mert már előbb lekötöttük ezt a mérkőzést, és azt gondoltam, hogy a sportszerűség azt kívánja, meg se kérdezzem, mi lenne, ha esetleg mégsem játszanánk le ezt a meccset. Rosszul döntöttem. Nem is értem, mire számítottam attól a csapattól, amely saját érdekeire hivatkozva nemrég egy döntőn sem jelent meg. Fontos lett volna hokimeccset játszani a vasárnapi Szuperkupa előtt, de ebből a találkozóból nem sokat profitálhatunk. Talán egy tapasztalat értékes lehet: nem a közeljövőben fogok újra felkészülési meccset lekötni Érsekújváron!”

A helyzet pikantériája, hogy az Extraligában éppen a Zámky ellen játssza első tétmeccsét a MAC, mégpedig a Tüskecsarnokban, szeptember 14-én. Azt a találkozót bizonyára lényegesen komolyabban fogják venni az újváriak.

Öröm az ürömben a MAC-osok számára, hogy az összeállításból kiderült: felépült sérüléséből Cameron Burt és Odnoga Mátyás is.

majoross

fotó: MAC Budapest facebook

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum