Megpárbajoztatják a szezon legszebb pillanatait

 

A szórakoztatóipar fővárosában értenek a marketinghez, a Vegas Golden Knights ideális márka, a szurkolók a nyári kánikulában sem unatkoznak.

Az ember azt gondolná, hogy az NHL-ben már nem nagyon lehet újat mutatni, pláne a holtszezonban. Nos, egyfelől Vegasban sok mindenről másképp gondolkodnak, mint az átlag, másfelől tényleg annyi emlékezetes momentumot produkált a ligaújonc első idénye, hogy tulajdonképpen adta magát az ötlet. A klub honlapján elindult egy játék, amelyben a szurkolók szavazhatnak arról, melyik volt számukra a mögöttünk hagyott idény legszebb pillanata. És ha már NHL-es, sőt a Stanley Kupa fináléjába jutott csapatról van szó, ennek a játéknak is megadják a módját, rájátszásos formában.

A szerkesztők kiválasztottak 16-ot a legszebb pillanatokból és mérföldkövekből, azokat két konferenciára osztották. Az egyikben a meccseknek otthont adó T-Mobile konferencia ?csapatai? mérkőznek, a másik konferenciát a Cty National Arenáról nevezték el, ahol az edzések zajlottak ? rendszerint telt ház előtt. A kétszer nyolc eseményt is rangsorolták, az egyik konferenciában például Derryk Engelland csapatkapitány beszéde az első, amelyet a vegasi mészárlás utáni szezonnyitón mondott húszezer ember előtt, a másik konferenciában természetesen a döntőt érő nyugati elsőség.

vegas_bracket

A szurkolók körönként szavazhatnak, mindegyikben 48 óra áll a rendelkezésükre ehhez. Ezt követően hirdetik ki a győzteseket és a következő kör párosításait. A végén két esemény döntőt játszik, az egyetlen különbség, hogy itt nem négyszer kell megnyerni a szavazást, hanem elég egyszer. Akit részletesebben is érdekel, itt olvasható egy rövid ismertetés a ?rájátszásba? került eseményekről.

Elképzelni sem tudunk kellemesebb időtöltést egy ilyen sikeres csapat szurkolója számára, mint a szavazásokon keresztül újraélni a legnagyszerűbb élményeket. Annál is inkább, mert a kedvencek a kiesés után sem vesznek el.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum