A SZKA-t és a CSZKA-t is láthatják a bécsiek

 

Mégsem Slovan–Jokerit KHL-meccsek lesznek az osztrák fővárosban, a pozsonyiak a két legnagyobb sztárcsapatot fogadják ott.

Csütörtökön nyilvánosságra hozták a KHL 2018/19-es szezonjának menetrendjét. Az idény az eredeti terveknek megfelelően szeptember 1-jén, szombaton kezdődik, amikor a Gagarin Kupa-címvédő Ak Barsz Kazany az alapszakaszgyőztes SZKA Szentpétervárt fogadja. Változás történt a bécsi mérkőzéseket illetően: júniusban két Slovan–Jokerit meccsről írtak az osztrák oldalak, ám kiderült, mégsem a finn KHL-csapatot fogadják kétszer a szlovákok. A pozsonyiak október 26-án a CSZKA-val, 28-án a SZKA-val találkoznak Ausztriában. A zürichi találkozókon a Dinamo Riga lesz a pályaválasztó, november 26-án a SZKA, 28-án a CSZKA vár rájuk Svájcban. A Jokerit az észt fővárosba, Tallinnba visz két meccset: a bécsi találkozókhoz hasonló időpontokban a Szpartakkal és a Szeversztallal mérkőznek.

A csapatok 62 mérkőzést játszanak az alapszakaszban, ilyen sokat még nem vívtak az orosz bajnokságok történetében. A lebonyolításról itt írtunk részletesebben. Az előző szezonhoz képest jobban szétosztották a mérkőzéseket, egy játéknapra legutóbb 5,21 találkozó jutott, ami most 4,96-ra csökken.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk