Nyikolaj Kuljomin hazatér a Metallurghoz

 

A magnyitogorszki csatár egy évtized után jégkorongozhat újra szülővárosában.

A KHL-es átigazolási piac újabb nagy hírét Nyikolaj Kuljomin hozta Nail Jakupov Szentpétervárra szerződése után. A 31 éves szélső bejelentette: 10 NHL-szezon után hazatér a nevelőegyesületéhez, a Metallurghoz. Kuljomin a tengerentúlon 694 mérkőzést játszott a Toronto, illetve a New York Islanders színeiben, ahol 123 gólig és 158 gólpasszig jutott. Hazatérése már május óta biztosnak tűnt, de régi-új klubja hivatalosan eddig nem jelentette be a szerződéskötést.

Szintén a tengerentúlról tér haza Andrej Pedan, a 25 éves csatár az elmúlt 5 évben 13 NHL-meccsig jutott, a legutóbbi két évet az AHL-ben töltötte, ősztől az Ak Barsz hátvédje lesz. A SZKA megszerezte azt az Artyom Zemcsonokot az Admiraltól, aki a klub 2013-as alapítása óta a vlagyivosztokiakat erősítette.

A Dinamo Riga két játékossal erősítette meg keretét: Tyimur Biljalov a Jugra cserekapusaként fejezte be a szezont, míg Kaspars Saulietis Érsekújvárról tér vissza hazája KHL-csapatához. Justin Fontaine ligán belül váltott klubot, a kanadai csatár a Dinamo Minszk után a Kunlunban gyűjtheti a pontokat.

kuljomin

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk