Licitáljanak Rajna Miklós-mezre!

 

Az UTE jótékonysági akciót hirdetett az egyik utánpótlás-játékosuk szülei számára.

“Bárki élete képes egyik pillanatról a másikra felborulni, bár szeretjük azt hinni, hogy balesetek csak mással történnek, néha jön egy pofon az élettől és Te leszel az a másik ember ? áll az UTE felhívásában. ? Sanyi is így járt. Reggel még megjárta a szokásos otthon, hajnali képesség fejlesztő jeges edzés, iskola körutat a fiával, elvitte a párját dolgozni, majd ő is elindult a munkahelyére, mint bármelyik átlagos napon, éppen egy piros lámpánál állt meg, szabályosan. Aztán egyszer csak egy hatalmas csattanás és lökés az autón. Valaki benézte a lámpát. A kocsi használhatatlan, a biztosító szívózik, a kocsin még hitel van. Ez egy átlag családot is képes hazavágni jó időre.

Sanyiék esete pedig még csak nem is átlagos. Ő és felesége is mozgássérült, mind a ketten két bottal, nehézkesen közlekednek. Így még nehezebb az életük autó nélkül, mert nem lesz könnyű újabb autót találniuk, az anyagi tartalékaik kimerülőben, a biztosítós bürokrácia is hagy némi kivetni valót maga után, csere/bérautó szóba sem jöhet, hiszen egyetlen flotta sem rendelkezik mozgássérülteknek átalakított járművel. Új autó vásárlásakor pedig számtalan szempontnak kellene majd együtt állni (ez meg ugye egyenes arányban növeli az árat), hogy használni tudják, nem mindegy a mérete; Sanyi elég magas, nem mindegy, hogyan tudna így akadályoztatva ki-beszállni, a csomagtér sem elhanyagolható, ha mondjuk kerekesszéket kell betenni. Most tömegközlekedéssel járnak munkába, ami nem kevés fizikai igénybevétel és jelentős utazási idő növekedés.

A fiuk viszont nagyon is egészséges, aktív 13 éves hokis. Így Sanyi és Családja a mi családunk is, a hokicsalád tagja. Nem mehetünk el mellettük segítség adás nélkül. Te is segíthetsz, hogy könnyíts az életükön. Licitálj a magyar jégkorong-válogatott által aláírt, eredeti, 2015-ös Rajna Miklós-válogatott mezre, amit a 2018-as hazai vb-n résztvevő válogatott minden tagja aláírt. Az árverésből befolyt teljes összeget Sanyi és családja kapja meg, hogy ezzel is könnyítsünk nekik a nehéz napokon.

Sikeres licit után akár személyes átvétellel, vagy posta/futár stb, előre utalás után juttatjuk el a mezt. A licit június 3-án, vasárnap éjfélkor zárul! Csak azokat a felajánlásokat tudjuk elfogadni, ami vagy az UTE Jégkorong Szakosztály fb-oldalán megosztott kép alá érkeznek, vagy az ujpestite@gmail.com email címre küldenek (az email tárgya legyen: mezárverés)! A kikiáltási ár 15 ezer Ft!”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum