A csoportos a körítés a világbajnokságon

 

Az a benyomásunk, hogy a szurkolók elégedettek a szurkolói faluval és az egyéb szolgáltatásokkal is.

Nem csupán a magyar válogatott nyújtott A csoportos teljesítményt a budapesti divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság második játéknapján – illetve az első meccs első két harmadában is –, az idén kitesznek magukért a körülmények is. Egy hétfő estihez hasonló diadal után magától értetődő, hogy tetőfokára hág a hangulat, de nyilván kontextus is kell hozzá. Ebből a szempontból hatalmas előrelépés történt az előző budapesti D1/A-s tornához képest – amennyiben mindenki szereti a Körcsarnok területén, az Arénától két lépésre kialakított szurkolói falut. Ez ráadásul nem csupán a hazai drukkerekre igaz, hanem vendégeinkre is.

Aki esetleg nem járt volna még arra, bármelyik napon megteheti. Érdemes, hiszen egyrészt barátkozhat mindenféle nációk hozzá hasonló hokiőrültjeivel, másrészt ehet kolbászt és ihat sört, konkrétan a kedvenc sportunk környékén egyre határozottabban sertepertélő Krusovice jóvoltából. Harmadrészt: felbukkannak maguk a játékosok is, legendásan karmesterkedő legendáinkról nem is beszélve. Van még színpad is, különböző kulturális programokkal és előadásokkal a meccsek közötti szünetekben, a részt vevő országok közreműködésével. A falu amúgy minden nap reggel 10-től éjjel 1-ig van nyitva, vagyis afterpartizni is vígan lehet, dj-k szolgáltatta zenék kíséretében. El ne felejtsük: akinek véletlenül nem jutott meccsjegy az Arénába, az az itteni óriás kivetítők előtt is odateheti magát.

szurkoloifalu

Fotó: Fényes Szabolcs (MJSZ)

Fel- és levezetésre az Aréna előtti terület, a deck is alkalmas, az is kinyit délelőtt 10-kor, de kissé korábban, este 10-kor zár. Bőven vannak programok itt is, felvonul a hokiközeli cégek közül a CCM és a Skoda, itt tekinthető meg a Hírességek Csarnoka, és van sátra a Magyar Jégkorong Szövetségnek. Hovatovább a Magyar Floorball Szövetség közreműködésével bajnoki mérkőzést is játszanak a világbajnokság ideje alatt.

Maga az Aréna a meccsek előtt egy órával nyit – a kiürítés és a takarítás függvényében –, és ahogy a faluban és a deckben, itt is van brand shop, hivatalos világbajnoki termékekkel, korongokkal, sálakkal, pólókkal, sapkákkal, minimezekkel, satöbbikkel. A legmókásabb mókásság: árulnak korong formájú, fekete színű bioszappant is. Minden továbbit illetően mossuk kezeinket!

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 16., csütörtök
FEL 16:00 SEWBRA 1-3VÉGE
FEL 19:00 MACVIC 1-2VÉGE
    • DIGI SPORT 3
FEL 19:15 PRBDEB 5-2VÉGE
augusztus 17., péntek
FEL 17:00 ZILAVS 3-5VÉGE
FEL 17:30 KL2VC2 6-1VÉGE
FEL 17:30 SNVHKB 3-4 BVÉGE
FEL 19:00 JESTIT 6-4VÉGE
FEL 19:00 KAPBRA 0-8VÉGE
FEL 19:15 DEBJST 1-3VÉGE
augusztus 18., szombat
FEL 11:00 DEBS20 1-4VÉGE
FEL 15:00 KL2TIT 1-3VÉGE
FEL 16:00 OLLBRA 7-6 HVÉGE
augusztus 19., vasárnap
FEL 18:30 DABNIT 0-3VÉGE
augusztus 21., kedd
FEL 18:00 NITMAC 
augusztus 22., szerda
FEL   VASDAB 
augusztus 23., csütörtök
FEL 17:00 SKLHKB 
FEL 18:00 MISKOS 
FEL 18:00 NITUTE 
Partnerünk