Extraligás győzelmek a szlovák osztályozón

 

A sorozat feléhez érve egyre kevésbé tűnik valószínűnek bármiféle helycsere.

A szlovák extraligás és 1. ligás csapatok osztályozóján ezúttal a Skalica a Detvát, a Liptovsky Mikulás a Michalovcét fogadta. Szakolcán már a 3. percben vezetést szereztek a gyetvaiak, és az 54. percig szorgos munkával ezt az előnyt egészen 5-0-ig tornázták fel. A hazaiak szépítő találata az 57. percben esett, de már nem osztott, nem szorzott. 5-1-re nyert a Detva,

A másik meccsen a Michalovce látogatott Liptószentmiklósra. Itt is korán, már a 4. percben vezetést szerzett az extraligás csapat, de az első harmad hátralevő részében csak kiállítások kerültek a jegyzőkönyvbe, igaz, abból nem kevés, Korenko és Laco konfliktusa megdobta a büntetésperceket. A második harmadban is csak egyetlen liptói gólt láthatott a közönség, tehát a harmadik harmadra úgy mehettek ki a nagymihályiak, hogy akár valami jó eredményre is esélyük lehet. Ha volt is ilyen érzésük, az hamar elpárologhatott, ugyanis 8 perc alatt 4 gólt kapott a csapat, a vége 6-0 lett.

Ezzel lefutott az osztályozó első oda-vissza köre, és a mezőnyt a Liptovsky Mikulás 13 ponttal vezeti. A Detva 12 ponttal követi őket, majd jön a 8 pontos Michalovce. A 3 pontos Skalica alighanem máris kiszállt a versenyből.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk