Előrehozta két romániai meccsét a Sportklub

 

A csíkszeredaiak a gyorsan lezárt Erste Liga-párharcuk után kihasználják a magyar bajnoki rendszerben adódott pihenőidejüket.

“Alighogy lezárult az Erste Liga negyeddöntője, a Csíkszeredai Sportklub
máris készül a román bajnoki elődöntőre, ahol a Bukaresti Steauán át vezet az út a fináléba – áll a csíki klub közleményében. – A Sportklub így tétmeccsel használja ki az előzetes műsorba esett üresjáratot.

Elsőként kvalifikálta magát a jégkorong Erste Liga elődöntőjébe a Csíkszereda Sportklub alakulata, így a vártaknál korábban fejeződött be számára ez a szakasz. A Sportklub vezetősége pedig ki is használta a műsorba esett változást és az eredeti kiírással ellentétben korábban kezdi meg a román bajnoki elődöntőt, miután sikerült egyezségre jutni a Bukaresti Steauával.

Ennek értelmében a 3 nyert meccsig tartó párharcot a kék-fehérek a hétvégén megkezdik. Vasárnap 18, míg hétfőn 17 órától lépnek jégre, hazai környezetben, a bakák ellen. A következő meccs vagy meccsek dátuma viszont még igencsak képlékeny, ez nagyban függ az Erste Liga elődöntő párosításától, ahová kedd este a DVTK Jegesmedvék is csatlakoztak a Fehérvári Titánok legyőzésével.”

A másik elődöntő, a Brassó–Progym párharc mérkőzéseinek időpontja még nem ismert. Az 5. helyért a Dunarea Galati és a Sportul Studentesc szombaton és vasárnap méri össze erejét.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk
Archívum