Gyerehokizni Hatgólos hátrányból fordított a KSI

 

Elképesztő hajrával nyert a Központi Sportiskola a KMH ellen az U14-es bajnokság alapszakaszának záró fordulójában.

EBYSL

Az EBYSL Master-csoportjában a Fehérvár és a MAC a hétvégén egyaránt megmérkőzött a Salzburggal és a Jesenicével. A fehérváriak hat ponttal zártak, miután a Jesenicét 4-2-re, a Salzburgot pedig az első harmad után 1-0-s hátrányból fordítva 6-2-re győzték le. A MAC ellenben hiába egyenlített kétszer is a Salzburg ellen, végül 4-2-es vereséget szenvedett a szombati meccsen. Ráadásul vasárnap sem tudott javítani, a Jesenice simán nyert 6-0-ra a budapesti gárda ellen.

A Kvalifikációs A csoportban remek hétvégéje volt a Vasasnak, amely először 11-1-re múlta felül az Innsbruckot, majd már 4-0-ra is vezetve végül 6-4-re nyert a Linz ellen. A B csoportban a Győr nem tudott visszavágni az UTE-nak a csütörtöki vereségért, sőt, a lilák most még simában nyertek 10-2-re. A DHK hiába szerezte meg a vezetést az 5. percben a KMH ellen, a budapestiek a szünetig fordítottak, onnan pedig nem engedték ki kezükből a győzelmet. A vége 4-2 lett.

A válogatott hét miatt legközelebb február 22-én játszanak a csapatok. Jelenleg a Master-csoportot a Fehérvár vezeti 11 pontos előnnyel a Jesenice előtt, a MAC a Salzburg mögött a negyedik helyen áll. A Kvalifikációs A csoportban a Vasas 15 pontos előnnyel áll az élen, a B csoportban az UTE az első, a DHK négy ponttal követi, a KMH 4., a Győr az 5. helyen áll.

Eredmények (Master):

2018. február 10., szombat:

Fehérvár AV19–Hidria Jesenice 4-2
MAC Budapest–Red Bull Salzburg 2-4

2018. február 11., vasárnap:

MAC Budapest–Hidria Jesenice 0-6
Fehérvár AV19–Red Bull Salzburg 6-2

Eredmények (Kvalifikáció):

2018. február 10., szombat:

A csoport

Innsbruck–Vasas 1-11

B csoport

Győr–UTE 2-10

2018. február 11., vasárnap:

A csoport

Linz–Vasas 4-6

B csoport

Hokiklub Budapest–DHK 4-2

U20-as bajnokság

Az U20-as bajnokság középszakasza február 21-én folytatódik.

 

EBJL/U18-as bajnokság

Az EBJL Master-csoportjában is a Fehérvárnak volt jobb hétvégéje, miután bár a Klagenfurt az utolsó harmadot megnyerte, mégsem tudta utolérni a magyar csapatot, amely 4-3-ra nyert.  A MAC-nak esélyt sem adott a Znojmo a győzelemre, a csehek 5-1-re diadalmaskodtak.

A Kavilifikációs A csoportban a Vienna Capitals a DVTK Jegesmedvéket 4-0-ra, az UTE-t 5-1-re győzte le. Utóbbi szombaton 6-2-re nyert a Zell am See ellen, a miskolciaknak azonban ellenük sem sikerült a pontszerzés, 3-2-re kaptak ki. A B csoportban a Vasas is pont nélkül maradt, miután a Linz 5-0-ra, a Villach 2-1-re győzte le. A KMH és Győr mérkőzése az U18-as bajnokságban is hozott pontokat, ez esetben utóbbi csapatnak hármat, miután végig vezetve, 6-3-ra nyert.

Az EBJL Master-csoportját jelenleg a MAC vezeti, a Salzburggal egyaránt 46 pontja van, a Fehérvár 38 ponttal áll a harmadik helyen. A Kvalifikációs A csoportban a Vienna mögött az UTE a második, a DVTK a harmadik helyen áll. A B csoportban a Győr foglalja el az első helyet – ahogy az U18-as bajnokság középszakaszában is –, a Vasas negyedik, a KMH ötödik.

A válogatott hét után az EBJL február 21-én lépnek jégre újra a magyar csapatok, míg az U18-as bajnokság február 20-án folytatódik.

Eredmények (Master):

2018. február 10., szombat:

Fehérvár AV19–Klagenfurt 4-3
MAC Budapest–Orli Znojmo 1-5

Eredmények (Kvalifikáció):

2018. február 10., szombat:

A csoport

Vienna Capitals–DVTK Jegesmedvék 4-0
Zell am See–UTE 2-6

B csoport

Linz–Vasas 5-0
*Hokiklub Budapest–Győr 3-6

2018. február 11., vasárnap:

A csoport

Zell am See–DVTK Jegesmedvék 3-2
Vienna Capitals–UTE 5-1

B csoport

Villach–Vasas 2-1

*EBJL és U18-as bajnoki is

 

U16-os bajnokság

Az U16-os bajnokságban szombaton a Csíkszereda a Pesterzsébet otthonában lépett jégre. Az első harmadban megszerezte a vezetést, a másodikban azonban a hazaiak fordítottak. A csíkiak a 46. percben egyenlítettek, de a Farkasok az 54. percben ismét betaláltak. Erre a hajrá kezdetén jött a válasz, így a rendes játékidő 3-3-mal zárult. A Pesterzsébet így hosszabbításban nyert 4-3-ra.

Vasárnap a DVTK és a DHK mérkőzése is hosszabbításban dőlt el, pedig a Jegesmedvék a 28. percben már 2-0-ra vezetett. A debreceniek azonban még a második harmadban egyenlítettek, a harmadikban aztán nem esett újabb találat. A következőig a 64. percig kellett várni, ekkor a miskolciak állították be a 3-2-es végeredményt. A további két mérkőzés nem alakult ilyen izgalmasan: az Ifj. Ocskay Gábor JA 8-3-ra nyert a Csíkszereda ellen, a Győr 9-2-re múlta felül az UTE-t.

A február 20. folytatást az Ifj. Ocskay Gábor JA várja az élről a MAC-ot és a Csíkszeredát megelőzve.

A csoport, középszakasz

Eredmények:

2018. február 10., szombat:

Pesterzsébet–Csíkszereda 4-3 h.

2018. február 11., vasárnap:

DVTK Jegesmedvék–DHK 3-2 h.
Ifj. Ocskay Gábor JA–Csíkszereda 8-3
Győr–UTE 9-2

A B csoportban a Dunaújváros hiába vezetett az első harmad után az Ifj. Ocskay Gábor JA B ellen, a fehérváriak a második harmadban zsinórban négy gólt is lőttek, s végül 6-3-as győzelmet arattak. Az Egerszegi Titánok 8-2-re győzte le a KMH-t, a MAC B 8-1-re a Ferencvárost.

Folytatás február 19-én.

B csoport, középszakasz

Eredmények:

2018. február 11., vasárnap:

Dunaújvárosi Acélbikák–Ifj. Ocskay Gábor JA B 3-6
Egerszegi Titánok–KMH 8-2
MAC Budapest B–Ferencváros 8-1

A C csoportban vasárnap a Szeged 12-1-re múlta felül a Kazincbarcikát, míg a Kaposvár 5-1-re a Ferencvárost. Hétfőn az UTE és a Gepárd nagyot csatázott egymással, pedig a lilák az első harmad után már 3-0-ra vezettek. Az óbudaiak azonban ellenállhatatlanul kezdték a második harmadot, alig két perc alatt egyenlítettek, a 25. percben pedig már 4-3-ra vezettek. Az UTE aztán a 34. percben egyenlített, az utolsó tíz perc kezdetén fordított, sőt az 54. percben már 6-4 állt a javára az eredményjelzőn. Csakhogy, nem sokáig, mert a Gepárd kevesebb mint fél perc alatt egalizált. A rendes játékidő végül 6-6-tal zárult, az UTE a hosszabbítás első percében állította be a 7-6-os végeredményt.

Vasárnap a Kazincbarcika az UTE-t fogadja.

C csoport, középszakasz

Eredmények:

2018. február 11., vasárnap:

Kazincbarcikai Ördögök–Szeged 1-12
Ferencváros–KASI 1-5

2018. február 12., hétfő:

UTE–Gepárd 7-6

Program:

2018. február 18., vasárnap:

13:00 Kazincbarcikai Ördögök–UTE

 

U14-es bajnokság

Az U14-es bajnokság I. csoportjában vasárnap rangadót játszott egymással a listavezető Ifj. Ocskay Gábor JA és a második helyen álló UTE. A mérkőzés azonban csak az első harmadban volt szoros, amikor is a lilák vezetést szereztek, a fehérváriak azonban még a szünetig egyenlítettek. Miután a 22. percben átvették a vezetést, fokozatosan növelték az előnyüket, a végén 5-1-re nyertek.

A Győr és a DHK két harmadon keresztül fej-fej mellett haladt, az utolsó játékrészben azonban a győriek kétszer is betaláltak, így 3-1-re nyertek. Mindeközben Erdélyben a MAC szombaton 6-0-ra, vasárnap 2-0-ra győzött a Gyergyószentmiklós ellen. A Gepárd az első meccsen csak az utolsó percekben tudott közelebb kerülni a végig vezető Csíkszeredához, amely 6-3-ra nyert. A második meccsen az óbudaiak sokkal jobban szerepeltek: a meccs első felében kétszer is egyenlítettek, a második harmad vége előtt egy másodperccel pedig átvették a vezetést. A csíkiak a harmadik harmadban egyenlítettek, de a Gepárd ismét betalált, s végül üres kapus góllal állította be az utolsó másodpercekben az 5-3-as végeredményt.

Szerdán a Pesterzsébet a KMH-t fogadja.

I. csoport

Eredmények:

2018. február 10., szombat:

MAC Budapest A–Gyergyószentmiklós 6-0
Győr–DHK 3-1
UTE–Ifj. Ocskay Gábor JA 1-5
Gepárd–Csíkszereda 3-6

2018. február 11., vasárnap:

Csíkszereda–Gepárd 3-5
Gyergyószentmiklós–MAC Budapest A 0-2

Program:

2018. február 14., szerda:

15:30 Pesterzsébet–KMH

A II. Nyugati csoport záró fordulójában a KSI hatalmas fordítást hajtott végre a KMH ellen. Utóbbi csapat az első harmad után 5-0-ra vezetett, és győzelme a második harmadban sem forgott veszélyben, miután a játékrészt 7-1-gyel zárta. A szünetben azonban a KSI játékosai vért ihattak, mert visszatérve a jégre, sorra lőtték a gólokat, az 56. percben már 7-7 állt az eredményjelzőn. A KMH innen már képtelen volt felállni, a végső ütéseket a KSI az utolsó percben vitte be, 9-7-re nyerte a már elveszettnek hitt meccset.

Mindeközben az Ifj. Ocskay Gábor JA B 14-0-ra múlta felül a Veszprémet, a Partizan 9-3-ra a MAC B-t. Még egy meccs hátra lett volna az alapszakaszból, de a Partizan és az Egerszegi Titánok találkozóját végül nem játszották le, a Versenybíróság 5-0-lal utóbbi csapatnak ítélte a három pontot.

II. Nyugati csoport

Eredmények:

2018. február 10., szombat:

Ifj. Ocskay Gábor JA B–Veszprémi Jéglovagok 14-0
MAC Budapest B–Partizan 3-9
KSI–KMH 9-7
Partizan–Egerszegi Titánok 0-5 – Versenybíróság

A II. Keleti csoport záró fordulójában rendkívül fordulatos meccset játszott egymással a Vasas és a Kiskőrös. Az első harmadban utóbbi szerezte meg a vezetést, de a szünetben már előbbi vezetett 2-1-re. A második harmad közepére aztán a Kiskőrös fordított, de a játékrész a Vasas 4-3-as vezetésével zárult. A folytatásban aztán az angyalföldiek növelték az előnyüket, s bár a Kiskőrös egyszer még visszajött egy gólra, az egyenlítés már nem sikerült, végül pedig 8-5- re kapott ki.

A DVTK és a Jászberény sehogy sem bírt egymással, a rendes játékidő, majd a hosszabbítás sem hozott gólt, a szétlövésben utóbbi csapat bizonyult jobbnak.

II. Keleti csoport

Eredmény:

2018. február 10., szombat:

DVTK Jegesmedvék–Jászberény 0-1 b.
Vasas–Kiskőrös 8-5

A II. Nyugati csoportból sorrendben az Egerszegi Titánok, az Ifj. Ocskay Gábor JA B, a Dunaújvárosi Acélbikák és a MAC Budapest B került a felsőházba, míg a Partizan, a KSI, a KMH és a Veszprém az alsóházban folytatja.

A II. Keleti csoportban a felsőházban a Felcsík, a Ferencváros, az UTE B és a Vasas B biztosította a helyét, az alsóházban a Kiskőrös, a Jászberény, a DVTK Jegesmedvék és a Sportország lép jégre.

Szombaton a felsőházban a Fradi a Dunaújvárost, a Fehérvár az UTE B-t, a Vasas B az Egerszeget fogadja, míg vasárnap a MAC B a Felcsíkkal játszik. Az alsóházban szombaton a Veszprém a Kiskőröst, a Jászberény a KMH-t, a DVTK a KSI-t, a Sportország a Partizant fogadja.

Helyosztók – Felsőház

Program:

2018. február 17., szombat:

Ferencváros–Dunaújvárosi Acélbikák
Ifj. Ocskay Gábor JA–UTE B
Vasas B–Egerszegi Titánok

2018. február 18., vasárnap:

MAC Budapest B–Felcsík

Helyosztók – Alsóház

Program:

2018. február 17., szombat:

Veszprémi Jéglovagok–Kiskőrös
Jászberény–KMH
DVTK Jegesmedvék–KSI
14:00 Sportország–Partizan

A III. csoportban szombaton a Kaposvár 15-1-re nyert az ESMTK ellen, a DHK 15-0-ra múlta felül a Hatvant. A Szeged 8-3-ra győzte le a Ferencvárost, a Szigeti Bikák 3-1-re a Gepárd B-t.

A Szeged csütörtökön a Szigeti Bikákat, szombaton a DHK-t fogadja.

III. csoport

Eredmények:

2018. február 10., szombat:

Kaposvár–ESMTK 15-1
Szigeti Bikák–Gepárd B 3-1
Szeged–Ferencváros 8-3
DHK–Hatvan 15-0

Program:

2018. február 15., csütörtök:

18:00 Szeged–Szigeti Bikák

2018. február 17., szombat:

12:30 Szeged–DHK

Cimkék: , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
január 20., vasárnap
U20 12:05 DHKEAS 5-2VÉGE
U20 12:30 UTEVSV 6-0VÉGE
EWHL 12:45 U25BOZ 1-2VÉGE
U20 13:20 PEFVAS 2-1VÉGE
DEBL 14:15 GGVKMH 0-7VÉGE
U20 14:40 VICAVS 5-6VÉGE
U20 15:00 ETOMAC 1-8VÉGE
EL 16:00 BRAHKB 1-3VÉGE
EXL 16:00 NITMIS 1-2 HVÉGE
EL 17:00 DABDEB 3-6VÉGE
EBEL 17:30 DECAVS 4-5 HVÉGE
EL 17:30 SCCVC2 6-5 BVÉGE
EL 17:30 TITUTE 4-7VÉGE
EXL 18:00 MACNZÁ 0-5VÉGE
január 21., hétfő
EL 17:30 BRASCC 3-2VÉGE
EL 18:00 DEBGYE 5-0VÉGE
január 22., kedd
MK 17:30 MISFTC 0-3VÉGE
U20 18:30 VASDAB 3-1VÉGE
MK 20:00 AVSMAC 6-3VÉGE
    • M4 SPORT
január 23., szerda
ELA 18:30 TITDAB 
ELA 18:40 HKBVC2 
január 24., csütörtök
U18 15:50 PEFMIS 
ELF 17:30 SCCBRA 
KHL 17:30 LOKSBA 
    • SPORT 2
U20 17:30 MACKMM 
U20 18:30 ETOEAS 
U18 19:00 FTCDAB 
január 25., péntek
U18 14:30 AVSKAC 
EXL 17:00 POPMAC 
ELA 17:30 GYEDAB 
ELA 17:50 VC2TIT 
EBEL 18:00 AVSMZA 
    • DIGI SPORT 1
U18 18:00 ZEGETO 
EXL 18:30 MISZIL 
ELA 18:40 HKBVAS 
január 26., szombat
U18   SPGMIS 
U18 14:30 DHKRBS 
U18 14:50 UTEOKW 
U20 15:20 KMHETO 
U18 17:15 ZNOFTC 
ELF 17:30 SCCDEB 
U20 17:45 DABVAS 
ELF 18:00 FTCUTE 
U20 18:15 VSVUTE 
U18 18:40 MACKAC 
január 27., vasárnap
U20 11:20 KMMETO 
U20 12:05 DHKMAC 
U18 13:30 EHLMIS 
U20 13:30 AVSVIC 
U18 14:20 ACRBS 
EBEL 16:00 G99AVS 
ELA 17:30 GYEVC2 
ELA 17:30 TITHKB 
EXL 17:30 MACMIS 
    • DIGI SPORT 2
U20 17:30 HDJUTE 
Partnerünk